Libnet.ro
UNICEF

06:30

Pro Romania se lauda ca a strans semnaturile necesare pentru Mircea Diaconu

România Liberă România Liberă,
Pro Romania se lauda ca a strans semnaturile necesare pentru Mircea Diaconu

Victor Ponta spune ca deja au fost stranse aproape 249. 000 de semnaturi pentru Mircea Diaconu. Urmea. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Nu e vina lui Mircea Diaconu si Pro Romania ca PSD incearca sa destructureze ALDE

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, declara ca nu e vina nici a lui Mircea Diaconu si nici a formatiunii sale pentru faptul ca in aceasta perioada PSD incearca sa destructureze ALDE, in conditiile i.

Victor Ponta, avertisment pentru Viorica Dancila: Ce trebuie sa faca premierul pentru ca Pro Romania sa nu voteze motiunea de cenzura

Victor Ponta a anuntat, luni, ca parlamentarii Pro Romania vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, daca premierul nu vine in Parlament cu un cabinet restructurat pana.

Ponta: Pro Romania va vota motiunea de cenzura

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca daca premierul Viorica Dancila nu va ven.

Cand vor liberalii sa depuna motiunea de cenzura. Ultimele negocieri cu ALDE si Pro Romania Tariceanu: Vom mai avea o discutie saptamana viitoare

PNL ia in calcul sa depuna motiunea de cenzura in jurul datei de 23 septembrie, urmand ca saptamana viitoare sa mai aiba o runda de discutii cu Pro Romania si ALDE.

Rares Bogdan: Nu vad PNL stand la masa guvernamentala, intr-un eventual cabinet, alaturi de cei din ALDE si din Pro Romania (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu vede PNL stand umar la umar, intr-un viitor guvern, alaturi de cei din ALDE sau Pro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )