Libnet.ro
UNICEF

18:00

Victor Ponta: Nu e vina lui Mircea Diaconu si Pro Romania ca PSD incearca sa destructureze ALDE

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Nu e vina lui Mircea Diaconu si Pro Romania ca PSD incearca sa destructureze ALDE

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, declara ca nu e vina nici a lui Mircea Diaconu si nici a formatiunii sale pentru faptul ca in aceasta perioada PSD incearca sa destructureze ALDE, in conditiile i. continuă pe Antena3

VICTOR PONTA, DESPRE FUNCTIA DE COMISAR EUROPEAN: Romania trebuie sa aiba si o propunere de rezerva

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti ca tara noastra ar trebui sa aiba o propunere de rezerva pentru functia de comisar european, in cazul in care cea initiala nu este votata in comisiile din Parlamentul European.

Victor Ponta a sfatuit-o pe Dancila sa nu candideze la prezidentiale: I-am zis sa sustinem toti un singur candidat, pe Mircea Diaconu. Nu a vrut, acum uitati ce se intampla

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri ca Guvernul trebuie sa ceara votul Parlamentului pentru a ramane in functie, el considerand ca ultimele decizii ale PSD sunt smecherii, nu.

Victor Ponta: Deciziile politice ale PSD sunt smecherii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, critica dur noile decizii politice din PSD. Ei nu au strategii, sunt smecherii. Astea nu sunt strategii, sunt smecherii, a afirmat Victor Ponta. Maine nu mai.

VICTOR PONTA: Nu vom vota pentru un Guvern Dancila 2

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, precizeaza ca formatiunea pe care o conduce nu va sustine in Parlament un nou Executiv condus de Viorica Dancila si nu va face parte dintr-un guvern de dreapta.

Victor Ponta, mesaj dur pentru premierul Dancila: Viorica - Fii barbata! Vezi pe cine mai poti cumpara

Victor Ponta o invita in Parlament pentru a cere un vot de incredere pentru Guvern. Liderul Pro Romania vine si cu un atac fin si ii transmite Vioricai Dancila sa mai vada pana atunci ce parlamentari mai po.

Victor Ponta: Smecheriile astea pe care PSD le numeste strategii reprezinta un blocaj grav a unor institutii fundamentale

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, critica PSD pentru deciziile luate, respectiv votarea lui Teodor Melescanu in fruntea Senatului, dar si vehicularea privind racolarea altor membriALDE pentru.

Declaratie surprinzatoare! Tariceanu crede ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la alegerile prezidentiale, pentru ca din postura de candidat independent se adreseaza intregului.

Teodor Melescanu: Daca Mircea Diaconu este candidatul nostru, merita sa il sprijinim (VIDEO)

Teodor Melescanu a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca daca va ramane membru ALDE in continuare, va sustine candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale. Melescanu a amintit.

Melescanu, pus in incurcatura cu votul la prezidentiale: Am aflat intamplator ca Mircea Diaconu e candidatul nostru Ce spune despre candidata Dancila

In conflict deschis cu Tariceanu, Teodor Melescanu spune ca a aflat de pe Facebook si de pe alte culoare ca liderul ALDE a renuntat la candidatura la prezidentiale. Tot intamplator, zice el, a aflat si ca Mircea Diaconu este prezidentiabilul pe care ALDE il sprijina.

Cand vor liberalii sa depuna motiunea de cenzura. Ultimele negocieri cu ALDE si Pro Romania Tariceanu: Vom mai avea o discutie saptamana viitoare

PNL ia in calcul sa depuna motiunea de cenzura in jurul datei de 23 septembrie, urmand ca saptamana viitoare sa mai aiba o runda de discutii cu Pro Romania si ALDE.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )