Libnet.ro
UNICEF

10:30

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL. Orban: Cine nu voteaza este cu PSD si cu Dancila

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL. Orban: Cine nu voteaza este cu PSD si cu Dancila

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta. continuă pe Wall-Street Ro

Ponta: Pro Romania nu va vota pentru investirea Guvernului PNL

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor P.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu sustine Guvernul Orban: Suntem singurul partid care in acest moment mai apara interesele oamenilor

Pro Romania nu va vota investirea Guvernului PNL, a anuntat, miercuri, liderul formatiunii, Victor Ponta. Nu era nicio surpriza faptul ca noi, cei de la Pro Romania, nu vom vota pentru investirea Guvernului.

Iancu Caracota: A bloca investirea Guvernului PNL inseamna a mentine paralizata administratia centrala si locala

Senatorul liberal Iancu Caracota face apel la alesii la toti alesii din partele care care au contribuit la demiterea Guvernului Dancila sa sustina formarea unui Cabinet in jurul lui Ludovic Orban.

Ludovic Orban discuta astazi cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sustinerea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, discuta, miercuri, cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sprijinul acestora in vederea investirii Guvernului. Majoritatea partidelor parlamentare au anuntat deja ca au ajuns la un acord cu premierul desemnat.

Tradare in grupul parlamentar al PSD: Cine este deputatul care a anuntat ca va vota investirea guvernului Orban

Remus Borza, indepedent dar afiliat grupului parlamentar PSD, a anuntat miercuri ca va vota investirea guvernului condus de premierul desemnat Ludovic Orban. Astfel, liberalii obtin un vot important in cursa de.

Victor Ponta: Pro Romania nu va vota Guvernul Orban! Calculele care ii dau batai de cap sefului PNL

Este ziua decisivapentru guvernul Orban. in ultima zi de negocieri, premierul desemnat discutacu Victor Ponta. Faravoturile Pro Romania, viitorul guvern nu ar avea suficiente voturi pentru a fi va.

Ponta: Nu vom vota guvernul Orban. Pro Romania sustine organizarea alegerilor anticipate

Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca nu membrii Pro Romania nu vor vota Guvernul Orban, ci sustin organizarea alegerilor anticipate. Nu cred ca era o surpriza pentru PNL, a spus Ponta. Declaratia a.

VOSGANIAN: ALDE si Pro Romania se pare ca nu mai au aceiasi adversari politici

Purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, considera ca Pro Romania, prin refuzul de a sustine investirea Guvernului Orban, nu mai are aceiasi adversari politici cu ALDE si ii confera protectie premierului demis Viorica Dancila, informeaza Agerpres.

Purtatorul de cuvant al ALDE arunca bomba: Partidul nostru ti Pro Romania nu mai au aceiasi adversari politici

Purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, considera ca Pro Romania, prin refuzul de a sustine investirea Guvernului Orban, nu mai are aceiasi adversari politici cu ALDE si ii confera.

Purtatorul de cuvant al ALDE arunca bomba: Partidul nostru si Pro Romania nu mai au aceiasi adversari politici

Purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, considera ca Pro Romania, prin refuzul de a sustine investirea Guvernului Orban, nu mai are aceiasi adversari politici cu ALDE si ii confera.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )