Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ludovic Orban discuta astazi cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sustinerea Guvernului

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban discuta astazi cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sustinerea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, discuta, miercuri, cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sprijinul acestora in vederea investirii Guvernului. Majoritatea partidelor parlamentare au anuntat deja ca au ajuns la un acord cu premierul desemnat. continuă pe Adevărul

PENTRU A OBTINE SUSTINEREA GUVERNULUI: Ludovic Orban discuta astazi cu reprezentantii Pro Romania

Premierul desemnat, Ludovic Orban, discuta, miercuri, cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sprijinul acestora in vederea investirii Guvernului. Majoritatea partidelor parlamentare au anuntat deja ca au ajuns la un acord cu premierul desemnat.

LUDOVIC ORBAN: Ma asteptam ca Pro Romania sa nu sustina guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca se astepta ca Pro Romania sa nu sustina noul guvern, dar ca ii este foarte greu sa inteleaga atitudinea acestui partid, care a votat motiunea de cenzura.

Ludovic Orban, dupa negocierile cu Pro Romania: Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor Ponta

Premierul desemnat Ludovic Orban a reactionat prompt dupa ce seful Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca formatiunea sa nu va vota guvernul liberal. Nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de Victor.

Ludovic Orban - discutii cu reprezentantii partidelor parlamentare

Premierul desemnat, Ludovic Orban, urmeaza sa discute marti cu reprezantantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, se intalneste marti cu reprezentantii partidelor din Opozitie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, urmeaza sa discute marti cu reprezantantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Marti si.

Pensionarea anticipata. Ludovic Orban e dispus sa asume raspunderea guvernului pentru aceasta categorie de salariati

Premierul desemnat Ludovic Orban este dispus sa asume raspunderea guvernului pentru pensionarea anticipata a unei categorii de salariati. Termenul de intrare in vigoare a legii este anul viitor si ar putea bloca activitatea acestui tip de angajati. Pensionare anticipata. Ludovic Orban, dispus sa asume raspunderea guvernului pentru o categorie de angajati Ludovic Orban a declarat .

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat ca a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea PSD, dar si pentru a mobiliza parlamentarii. in conditiile in care partenerii care au fost alaturi de noi la motiunea de cenzura vor merge pana la capat, sunt increzator ca avem sanse foarte mari sa obtinem investitura din prima, a spus, duminica, Ludovic Orban, reclamand ca este stare de necesitate.

Lista de ministri cu care Ludovic Orban a intrat la negocierile pentru noul guvern. Surprize mari la ministerele-cheie

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceput discutiile cu reprezentantii partidelor din Opozitie - ALDE, PMP, UDMR si USR -, urmand ca miercuri sa se intalneasca cu cei de la Pro Romania. Potrivit.

Ludovic Orban, dupa negocierile esuate cu Victor Ponta: Cine nu voteaza guvernul PNL este cu PSD si se face responsabil pentru pastrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de liderul Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL, ca acesta se va face responsabil de pastrarea in fruntea Romaniei a.

Surse: Ludovic Orban ar fi strans 227 de voturi. Ar mai avea nevoie de doar sase voturi pentru investirea noului guvern

Pana acum, Ludovic Orban ar fi reusit sa adune 227 de voturi. Mai are nevoie de doar sase voturi pentru a obtine investirea Guvernului Orban. Pro Romania a anuntat ca nu va asigura cvorum la votul din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )