Libnet.ro
UNICEF

06:15

Pro Romania va vota motiunea de cenzura. Victor Ponta: ii dau dreptate lui Klaus Iohannis, si eu cred ca nu trebuie sa fie un guvern PSD. Ce va face UDMR? Jo napot kivanok, PNL (VIDEO)

B1 B1,
Pro Romania va vota motiunea de cenzura. Victor Ponta: ii dau dreptate lui Klaus Iohannis, si eu cred ca nu trebuie sa fie un guvern PSD. Ce va face UDMR? Jo napot kivanok, PNL (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a dat dreptate presedintelui Klaus Iohannis si a declarat ca nu trebuie sa fie instalat un guvern PSD in scenariul in care premierul Ludovic Orban si. continuă pe B1

Pro Romania anunta ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: N-a fost niciodata un haos mai mare ca acum

Delegatia Nationala a PRO Romania a discutat, luni, oportunitatea sustinerii unei motiuni de cenzura indreptate impotriva Cabinetului Orban, iar decizia a fost de a vota un astfel de demers.

Ponta anunta ca va vota motiunea de cenzura alaturi de PSD

Parlamentarii partidului Pro Romania vor vota motiunea de cenzura initiata de PSD contra Guvernului .

Parlamentarii Pro Romania vor vota motiunea de cenzura

Parlamentarii Pro Romania vor vota motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Orban, a decis luni Delegatia permanenta a partidului, scrie Agerpres.

Lucian Romascanu: Credem ca si USR va vota motiunea de cenzura pe care o va depune PSD in august. Sa speram ca de aceasta data Victor Ponta va face ce zice (VIDEO)

PSD va depune o motiunede cenzura impotriva guvernului Orban in luna august, indiferent daca va fi prelungita starea de alerta sau nu. Anuntul a fost facut de senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cu.

Victor Ponta, despre ministrul Educatiei: Nu e de ras faptul ca e analfabeta. Ce gafa fara precedent a facut Monica Anisie

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a ironizat Guvernul Orban, fiind adus in fata exemplul Monicai Anisie, ministru care a vorbit intr-un interviu despre banci scolare cu pepsiglas. Mai mult, Ponta a declarat ca aceasta e analfabeta.

Victor Ponta, surprins fara masca in Parlament. Nu este la prima abatere (FOTO)

In Romania, purtarea mastii de protectie este obligatorie in spatiileinchise, potrivit legii. Dar asta nu inseamna ca politicienii, cei care indeamna cel mai des populatia sa procedeze astfel,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )