Libnet.ro
UNICEF

11:00

Proaspat inaugurata de Liviu Dragnea si Sevil Shhaideh, in Sala Polivalenta din Alexandria curge apa din tavan

Hotnews Hotnews,
 Proaspat inaugurata de Liviu Dragnea si Sevil Shhaideh, in Sala Polivalenta din Alexandria curge apa din tavan

La nici trei luni de la inaugurarea Salii Polivalente din Alexandria, a carei modernizare a costat peste 20 de milioane de lei, au inceput sa apara si primele probleme: ploua prin tavan iar parchetul s-a umflat si trebuie schimbat, scrie ziarul local trnews. ro. continuă pe Hotnews

Proaspat inaugurata, in Sala Polivalenta de MILIOANE DE LEI din Alexandria curge apa din tavan

Proaspat modernizata, Sala Polivalenta din Alexandria are deja probleme. La nici 3 luni de la inaugurare, la prima ploaie serioasa, acoperisul a cedat, iar parchetul s-a umflat. Peste 20 de milioane de lei au.

Adevarul Live, ora 13.00. Eugen Teodorovici, despre conflictul cu Liviu Dragnea. Pleaca din PSD?

Senatorul PSD Eugen Teodorovici va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre scurta sa experienta de consilier al premierului Mihai Tudose, curmata brusc dupa ce a criticat faptul ca Sevil Shhaideh a alocat bani pentru constuctia unui stadion in Teleorman, judetul lui Liviu Dragnea. Mai ramane Eugen Teodorovici in PSD sau pune pe picioare alaturi de Victor Ponta un nou partid?.

Adrian Nastase, semnal de alarma pentru Liviu Dragnea: Greseala majora!

Adrian Nastase critica modul in care a actionat Liviu Dragnea, cand a lipsit de la sedinta de luni a liderilor PSD. Era utila prezenta lui Liviu Dragnea spune fostul premier, referindu-se.

Cum si-a executat Liviu Dragnea dusmanii si de pe plaja

PSD a consfintit excluderile lui Victor Ponta si Catalin Ivan din partid, rivalii lui Liviu Dragnea, intr-o sedinta convocata chiar de Liviu Dragnea, dar de la care liderul PSD a absentat, pentru ca e in concediu.

UPDATE Prima reuniune a Biroului Permanent al PSD dupa zece luni, fara Liviu Dragnea; Marian Neacsu, secretar general, a prezidat sedinta

Biroul Permanent National al PSD s-a intrunit luni pentru prima data dupa zece luni, fara presedintele partidului Liviu Dragnea, care este in vacanta. Cel care a fost mandatat sa prezideze sedinta este Marian Neacsu, secretarul general al partidului, transmite News. ro. UPDATE Neacsu a precizat dupa sedinta ca atat convocarea sedintei Biroului Permanent National, cat si ordinea de zi au fost convenite cu presedintele formatiunii, Liviu Dragnea, inca de vinerea trecuta.

Basescu: Liviu Dragnea este tot mai penibil. Nimeni nu-l mai baga in seama

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat miercuri ca liderul PSD, Liviu Dragnea, este tot mai penibil, in conditiile in care da indicatii pretioase partidului, dar.

Cand o sa priceapa acest smecheras viclean de Teleorman ca a ajuns penibil? Traian Basescu, reactie EXTREM DE DURA la adresa lui Liviu Dragnea

Traian Basescu are o reactie dura la adresa lui Liviu Dragnea intr-un mesaj pe Facebook. Fostul sef de stat aminteste deciziile pe care presedintele PSD avrut sa le ia, dar de care s-a lovit prin.

Victor Ponta: Viziunea economica latino-americana a lui Liviu Dragnea este doar un sir de gogosi populiste nesustenabile

Fostul premier Victor Ponta a scris marti, pe pagina sa de Facebook, faptul ca viziunea economica latino-americana a lui Liviu Dragnea este doar un sir de gogosi populiste nesustenabile, iar aceasta abordare merge daca vrei sa conduci CJ Teleorman sau Teldrum SA, la nivelul Romaniei si al PSD dezastrul fiind inevitabil in acest mod.

Neintelegeri tot mai dese intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea pe masurile economice si numirile in institutii-cheie

A trecut mai putin de o luna de la investirea Guvernului Tudose, dar diferentele de pozitie intre premier si Liviu Dragnea, presedintele PSD, apar tot mai des. Fiscul, sefia serviciului secret al Ministerului de Interne, Fondul Suveran de Investitii si marile masuri economie toate au fost tema in divergenta intre cei doi. Ultima contra a aparut azi, cand Tudose a inchis definitiv ideea taxei de solidaritate.

De ce s-a suparat seful PSD pe premier: Mihai Tudose i-a suflat de sub nas sefia serviciului secret al Internelor. Liviu Dragnea voia sa numeasca un apropiat in fruntea ultimei institutii de informatii pe care o mai putea controla

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat de faptul ca premierul Mihai Tudose l-a numit pe noul director al DGPI fara a astepta intrarea in vigoare a legii prin care seful institutiei sa fie numit de ministrul de Interne, Carmen Dan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )