Libnet.ro
UNICEF

22:30

Probe noi, in curtea lui Gheorghe Dinca. Subsolul casei, interiorul si terenul aferent, verificate de la 0

Playtech Playtech,
Probe noi, in curtea lui Gheorghe Dinca. Subsolul casei, interiorul si terenul aferent, verificate de la 0

Probe noi gasite in curtea lui Gheorghe Dinca! Ancheta pare macar acum sa fie mai aproape de un deznodamant? Ce s-a descoperit nou in locuinta primului suspect in cazul crimelor de la Caracal? Update: S-au mai gasit mai multe oase si bucati de carne. Nu se stie momentan daca acestea sunt de origine animala sau . continuă pe Playtech

Ce se va intampla cu animalele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca?

Decizie de ultima ora in legatura cu animalele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca. Cateii, nutriile si gainile vor ajunge in grija Asociatieipentru Protectia Animalelor Mariuta, dupa cum.

Noi imagini in exclusivitate din curtea lui Gheorghe Dinca

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul uciderii celor doua adolescente din Caracal. Antena 3 prezinta in exclusivitate noi imagini din.

SURSE. Rezultatele analizei antropologice: Oasele din curtea lui Gheorghe Dinca ar fi ale unei fete cu varsta intre 12 si 17 ani

Medicii de la Institutul de Medicina Legala au terminat analiza antropologica a fragmentelor osoase gasite in curtea lui Gheorghe Dinca, iar, potrivit unor surse, acestea ar apartine unei fete cu varsta.

DIICOT: Au fost gasite noi fragmente osoase si probe biologice in casa lui Gheorghe Dinca

Anchetatorii au gasit, vineri dupa-amiaza, in casa din Caracal a lui Gheorghe Dinca, noi fragmente osoase si probe biologice si au confirmat ca telefonul Alexandrei a fost gasit in urma indicatiilor date de Dinca.

Gheorghe Dinca este in casa din Caracal. Anchetatorii au ridicat noi ramasite de oase

UPDATEAnchetatorii au ridicat noi ramasite de oase din curtea lui Gheorghe Dinca, spun surse apropiate anchetei. Suspectul este deja de cateva ore din nou in casa ororilor, de unde Alexandra a sunat.

DIICOT a reluat cercetarile acasa la Gheorghe Dinca: Abia vineri procurorii au luat amprente de pe porti si au decis sa sparga gropile cimentate din curte (VIDEO)

Dupa noua zile de la disparitia Alexandrei, anchetatorii dau si ei impresia ca se zbat sa gaseasca vreun indiciu. Abia vineri au luat amprentele de pe portile de la curtea lui Gheorghe Dinca si tot acum au.

Gheorghe Dinca se afla in locuinta din Caracal. Criminalistii au gasit oase in vegetatie si vor sparge gropile betonate

UPDATEGheroghe Dinca este in acest moment in Caracal in subsolul casei impreuna cu anchetatorii. Barbatul a fost adus in aceasta dimineatala Caracal dupa ce noaptea trecuta, la audieri, a spus.

DIICOT: Noi fragmente osoase au fost gasite in casa lui Gheorghe Dinca, la perchezitia de vineri A fost descoperit si telefonul Alexandrei, dupa ce suspectul a indicat locul - UPDATE

Noi fragmente osoase si probe biologice au fost gasite vineri in casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente de 15 si 18 ani, iar noile probe urmeaza sa fie trimise la Institutul de Medicina Legala pentru expertiza genetica si antropologica, a declarat purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime. De asemenea, anchetatorii au gasit si telefonul Alexandrei, dupa ce Dinca le-a indicat locul in care l-a aruncat.

Procurorul-sef al DIICOT: Politistii si ISU fac cautari in apropierea locuintei lui Gheorghe Dinca

Politia si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta efectueaza, miercuri, cautari in apropierea casei lui Gheorghe Dinca, a anuntat procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila. Astazi noi nu am.

Dezvaluirile unui militar de la Deveselu. Ce se gaseste in apropierea casei lui Gheorghe Dinca: Am fost acolo!

Un fost militar de la Deveselu a facut dezvaluiri socante despre locurile din apropierea locuintei lui Gheorghe Dinca. Ce s-a gasit aproape de Casa Groazei? Militar de la Deveselu, dezvaluiri socante in cazul Caracal Un fost militar de la Deveselu a facut o serie de declaratii extrem de importante pentru o mai buna creionare a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )