Libnet.ro
UNICEF

11:00

Problema 5G: Marea Britanie cere ajutorul Japoniei, pentru a evita retelele chinezilor de la Huawei

B1 B1,
Problema 5G: Marea Britanie cere ajutorul Japoniei, pentru a evita retelele chinezilor de la Huawei

Recent, Marea Britanie a apelat la sprijinul Japoniei in privinta retelelor 5G, pentru a nu apela la grupul chinez Huawei Technologie. Decizia a fost luata in incercarea de a gasi furnizori alternativi, pe fondul. continuă pe B1

Rusia ar incerca sa fure din Marea Britanie rezultatele unui studiu privind vaccinul Covid

Un grup de hackeri rusi este acuzat ca ataca organizatii din Marea Britanie, SUA si Canada pentru a .

Guvernul britanic cere sprijin Japoniei la constructia retelelor 5G fara Huawei

Guvernul britanic a solicitat sprijinul Japoniei pentru constructia retelelor 5G fara grupul chinez .

Guvernul britanic a cerut sprijinul Japoniei pentru constructia retelelor 5G

Guvernul britanic a solicitat sprijinul Japoniei pentru constructia retelelor 5G fara grupul chinez Huawei Technologies, a relatat duminica publicatia japoneza Nikkei, acesta fiind un nou pas pentru gasirea unor furnizori alternativi, pe fondul unui razboi comercial si de securitate intre Statele Unite si China.

Marea Britanie spera la o viata normala pana la Craciun, dar se pregateste pentru un al doilea val de Covid-19

Premierul Boris Johnson a spus ca spera ca Marea Britanie s-ar putea intoarce la normalitate inainte de Craciun, programand o ridicare treptata a restrictiilor, dar a avertizat ca tara inca trebuie sa se pregateasca pentru ce e mai rau, relateaza Reuters. Premierul britanic Boris Johnson a anuntat totodata o investitie de circa 3 miliarde de lire sterline 3,3 miliarde de euro) pentru alocarea mai multor resurse serviciului national de sanatate NHS).

Marea Britanie, in pragul celui de-al doilea val de COVID-19. Premierul Boris Johnson: O revenire la normal, probabil in jurul Craciunului

Premierulbritanic, Boris Johnson, a anuntat ca Marea Britanie este pregatita pentru cel de-al doilea val de COVID-19, iar circa 3 miliarde de lire sterline 3,3 miliarde de euro) s-au alocat resurselor.

China admonesteaza Marea Britanie, dupa decizia guvernului de a interzice tehnologiile Huawei

Ambasadorul Chinei in Marea Britanie a numit decizia Marii Britanii de a interzice gigantul telecomu.

30 de romani au fost testati pozitiv la COVID-19 la o ferma din Herefordshire, in Marea Britanie

Treizeci de cetateni romani au fost testati pozitiv la COVID-19 din cei aproximativ 100 de angajati romani care isi desfasoara activitatea in cadrul unei ferme din Herefordshire, in Marea Britanie, anunta ministerul roman al Afacerilor Externe.

Ce pierde Marea Britanie daca interzice Huawei de la implementarea retelelor 5G

Potrivit unui raport independent, cerut anul trecut de Mobile UK, restrictionarea Huawei in lantul de aprovizionare a companiilor de telecomunicatii ar putea intarzia lansarea completa a 5G cu 18 - 24 de luni si ar costa economia Marii Britanii intre 4,5 miliarde de lire sterline si 6,8 miliarde de lire sterline.

UE negociaza accesul la vaccinul Valneva, dar primele 60 de milioane de doze vor merge in Marea Britanie

Compania franceza Valneva este in discutii cu Uniunea Europeana pentru furnizarea catre blocul comunitar a potentialului sau vaccin contra Covid-19, a spus directorul executiv al companiei franceze, Thomas Lingelbach, potrivit Reuters.

O proteina ar putea fi cheia luptei cu epidemia de coronavirus. Rezultatele unui studiu clinic efectuat in Marea Britanie, pe cale sa schimbe regulile jocului

Compania britanica Synairgen, cu sediul in Southampton, sustine ca rezultatele preliminare ale unui studiu clinic pe care il desfasoara arata ca un anume tratament pentru COVID-19 reduce substantial numarul.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )