Libnet.ro
UNICEF

21:45

Problema de matematica postata de PNL pe Facebook in ziua alegerilor: Daca romanii care au votat pana la ora 15.00 ar forma un cerc, aria lui ar fi...

Hotnews Hotnews,
 Problema de matematica postata de PNL pe Facebook in ziua alegerilor: Daca romanii care au votat pana la ora 15.00 ar forma un cerc, aria lui ar fi...

PNL posteaza pe Facebook o problema de matematica valabila pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, ora 15. continuă pe Hotnews

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminica, 24 noiembrie 2019 LIVE. Surpriza uriasa in ziua alegerilor

In duminica alegerilor prezidentiale, pe 24 noiembrie 2019, romanii care si-au incercat norocul si au completat un bilet la jocul 6 din 49, ar putea afla daca sunt marii castigatori ai potului cel mare, pus la dispozitie de Loteria Romana. De asemenea, si-n aceasta zi, cea care coincide cu turul al doilea al prezidentialelor, au .

Vreme rece cu ploi locale si lapovita sambata. De duminica, in ziua alegerilor, vrema se incalzeste usor

Meteorologii anunta vreme inchisa si rece sambata in aproape toata tara, cu conditii de ploaie in est, sud si partial in centrul tarii. Vremea se va incalzi usor incepand de duminica, iar in Capitala, in ziua alegerilor, vor fi temperaturi maxime de 8-9 grade Celsius.

Problema de matematica postata de PNL in ziua prezidentialelor

Liberalii au postat pe Facebook o problema de matematica valabila pentru ora 15. 00, la turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Daca romanii care au votat pana la ora 15. 00 ar forma un cerc, aria lui.

Ioan Mircea Pascu, ironic in ziua alegerilor: Aflu cu tristete ca in Coreea de Nord nu s-ar fi prezentat nimeni la vot!?

Ioan Mircea Pascu a scris un comentariu ironic, pe Facebook, cu privire la indemnurile clasei politice de mobilizare la vot, la turul doi al alegerilor prezidentiale, aratand ca in Coreea de Nordsigur.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tragedii in Dolj, in ziua alegerilor prezidentiale. Un alt barbat a murit in apropierea sectiei de votare

Un alt batran a murit in ziua in care mergea sa voteze, duminica, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Barbatul, un batran de 81 de ani, a murit in apropierea sectiei de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )