Libnet.ro
UNICEF

09:01

Probleme pe Aeroportul din Cluj-Napoca din cauza cetii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Probleme pe Aeroportul din Cluj-Napoca din cauza cetii

Doua curse aeriene programate sa soseasca in aceasta dimineata de la Otopeni pe aeroportul din Cluj-Napoca au intarziere din cauza cetii. continuă pe Ziarul Bursa

Curse intarziate la Aeroportul International Cluj-Napoca din cauza cetii

Doua curse programate sa plece de pe Aeroportul din Cluj-Napoca spre Viena, la ora 9. 05, au fost amanate din cauza cetii. De asemenea, sunt intarzieri la cursa Bucuresti-Cluj, avionul trebuind sa aterizeze la 8.

UPDATE. Cod Galben de ceata in 13 judete. La Cluj, cursele aeriene sunt afectate.

Mai multe curse areriene nu pot decola de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca din cauza cetii dense. Un avion care vine de la Bucuresti nu poate ateriza. Meteorologii au emis, vineri dimineata, o atentionare Cod Galben de ceata pentru 13 judete, pana in jurul orei 11. Potrivit datelor publicate pe site-ul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), sunt vizate judetele Botosani, Suceava, Neamt, Vrancea, Bacau, Galati, Vaslui, Iasi, Buzau, Braila, Ialomita, Calarasi si .

VIDEO Artistul plastic si fostul senator Ioan Sbarciu: Nu exista interes si bani pentru cultura. Sa faci un proiect si sa-l duci pana la capat este un act de eroism

Ioan Sbarciu, artist plastic, profesor, fost senator si fost rector al Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca, a participat la evenimentele organizate in cadrul primei Bienale Internationale de Ceramica din tara care a inceput la Cluj miercuri, 9 octombrie. La unul dintre evenimentele la care a luat parte a subliniat, inca o data, cat de putina atentie si cat de putini bani se aloca manifestarilor culturale.

Mesterii populari au intrat in era internetului. Clientii sunt la un click distanta de lucrarile lor

Fundatia World Vision Romania a lansat astazi, la Muzeul de Etnografie al Transilvaniei din Cluj Napoca, Targul de la sat, prima platforma online gratuita destinata promovarii mesterilor populari www. targuldelasat. ro, realizata in cadrul proiectelor Atelierul de mestesuguri.

A inceput construirea celei mai mari gradinite din Cluj.

Clujenii care locuiesc in zona centrala a orasului Cluj-Napoca sau in cartierul Manastur vor avea, de anul viitor, la dispozitie cea mai mare cresa si gradinita din oras. Ea este amenajata de Primarie pe strada Motilor numarul 58, in apropierea Spitalului Clinic de Copii, a anuntat primarul PDL, Emil Boc. Valoarea investitiilor realizate de Primarie este de 500. 000 de euro in acest an, iar anul viitor vor fi alocati alti bani, pentru dotarea gradinitelor. Noua gradinita va avea 295 de locuri .

UPDATE. Cod Galben de ceata in 13 judete. La Cluj, cursele aeriene sunt afectate. ...

Din cauza cetii dense au fost inchise porturile Constanta Nord, Constanta Sud-Agigea incepand cu ora 9:30), Mangalia incepand cu ora 10:00)si Midia de la ora 8:15). Mai multe curse areriene nu pot decola de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca din cauza cetii dense. Un avion care vine de la Bucuresti nu poate ateriza. Meteorologii au emis, vineri dimineata, o atentionare Cod Galben de ceata pentru 13 judete, pana in jurul orei 11. Potrivit datelor publicate pe site-ul .

Mestesugari din toata tara se intalnesc la Targul National al Olarilor de la Cluj

Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj organizeaza miercurea si joia aceasta, 9 si 10 octombrie, in Piata Unirii din municipiul Cluj-Napoca, prima editie a Targului National al Olarilor.

Lider al romilor din Cluj acuzat ca a fraudat un proiect european de integrare a minoritarilor

Moldovan Adrian, presedinte al Asociatiei pentru Dezvoltarea Economico Sociala a Romilor ADER Dej, judetul Cluj, a fost trimis in judecata fiind acuzat ca a prezentat 85 de acte false privin cheltuierea banilor europeni cu care a fost finantat un proiect de integrare a romilor. Paguba cauzata statului este de peste 23. 000 de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )