Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce probleme au avioanele Boeing 737 MAX 8, modelul cu care TAROM si Blue Air vor sa se doteze

Adevărul Adevărul,
Ce probleme au avioanele Boeing 737 MAX 8, modelul cu care TAROM si Blue Air vor sa se doteze

Pentru a doua oara in cateva luni, un avion Boeing 737 MAX 8 s-a prabusit la cateva minute dupa decolare. Duminica, dupa ce s-a izbit de pamant langa Addis Abeba, capitala Etiopiei, avionul companiei Ethiopian Airlines a lasat o groapa adanca de 10 metri si lata de 50, care a devenit mormantul a 157 de persoane. Martorii povestesc ca aeronava s-a pulverizat, iar fragmente din ea s-au raspandit pe 10. 000 de metri patrati. continuă pe Adevărul

DUPA ACCIDENTUL DIN ETIOPIA: Indonezia a consemnat la sol toate avioanele Boeing 737 MAX 8

Indonezia a decis astazi, sa consemneze la sol intreaga sa flota de avioane Boeing 737 MAX 8, in urma prabusirii unui aparat de acest tip in timpul zilei de ieri, in Etiopia.

China a blocat zborurile avioanelor Boeing 737 Max 8, model ce s-a prabusit in Etiopia

Autoritatile chineze au decis ca liniile aeriene locale sa nu mai opereze zboruri cu Boeing 737 Max 8, dupa accidentul Ethiopian Airlines de duminica in care a fost implicat acelasi tip de aeronava.

CHINA, decizie de ULTIM MOMENT! NICIUN AVION Boeing 737 Max 8 NU se mai ridica de la sol

Lovitura mondiala data de China! Beijungul a decis ca nicio companie aeriana nationala sa nu mai opereze zboruri cu Boeing 737 Max 8, dupa accidentul Ethiopian Airlines de duminica. Decizia intra in.

Modelul de Boeing prabusit in Etiopia va intra si in flota Tarom / Primele tari care suspenda folosirea acestor aeronave

Modelul Boeing 737 MAX 8, care s-a prabusit duminica in Etiopia, va intra si in flota companiei nationale Tarom. Operatorul de stat a semnat, in iulie, contractul pentru achizitia a cinci aeronave 737 MAX 8,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )