Libnet.ro
UNICEF

05:00

Probleme FINANCIARE pentru IKEA. Gigantul inchide mai multe magazine

B1 B1,
Probleme FINANCIARE pentru IKEA. Gigantul inchide mai multe magazine

Probleme financiare pentru IKEA. Gigantul suedez va inchide trei magazine. Potrivit ZF este vorba despre punctele de vanzare din Oslo, Aalesund si Tromsoe, deschise in 2015 si 2016, ca urmare a punerii in. continuă pe B1

Romanii isi doresc mai multe banci digitalizate pe piata locala: ce parere au despre solutiile alternative oferite de catre startup-urile fintech

Serviciile financiare digitale par sa capete popularitate in Romania, facandu-i pe locuitorii tarii noastre dornici sa vada din ce in ce mai multe banci digitalizate pe piata locala, reiese dintr-un studiu realizat de catre iSense Solutions.

Cum se fura 2% din impozitul pe venit. Scandal penal cu donatii cu acte false pentru ONG-uri din mai multe judete

Un nou scandal fiscal ia amploare. Este vorba de presupuse fraude cu donarea catre asociatiile non-profit a 2% din impozitul pe venit, procedura care este in plin proces de remodelare juridica. in 2016 si 2017 au fost descoperite pe numele mai multor persoane declaratii D230 duble sau chiar triple, iar in urma verificarilor s-a descoperit ca, in realitate, o parte din documente erau falsificate.

Interventie de urgenta in Piatra Neamt! Mai multe persoane au ramas blocate in telegondole, la peste 35 de metri inaltime - VIDEO

Mai multe persoane au ramas blocate, luni seara, in telegondole din municipiul Piatra Neamt, pompierii si salvamontistii intervenind pentru salvarea acestora. Conform primelor informatii, este vorba de opt.

INTERVENTIE de urgenta in Romania! Mai multe persoane sunt blocate in telegondola! Detalii de ULTIMA ORA

Mai multe persoane au ramas blocate luni intr-o telegondola din Piatra Neamt. La fata loului au intervenit de urgenta pompierii si politistii pentru a scoate in siguranta persoanele.

VIDEO Mai multe persoane blocate n cabinele telegondolei din Piatra Neamt

Mai multe persoane au ramas blocate, luni seara, in cabinele telegondolei din Piatra Neamt. Salvamontistii urmeaza sa intervina pentru coborarea tuturor persoanelor blocate, relateaza Mediafax.

VIDEO Mai multe persoane au ramas blocate n cabinele telegondolei din Piatra Neamt

Mai multe persoane au ramas blocate, luni seara, in cabinele telegondolei din Piatra Neamt. Salvamontistii urmeaza sa intervina pentru coborarea tuturor persoanelor blocate, relateaza Mediafax.

Masuri sporite de securitate la Complexul de Natatie dupa ce au fost distruse mai multe bunuri

Conducerea Directiei Complex Turistic de Natatie Targoviste a luat cateva masuri de siguranta, pentru a mari gradul de confort si securitate, dupa ce weekendul trecut, dupa doua zile foarte aglomerate, angajatii au strans sute de kilograme de gunoaie si au gasit mai multe umbrele si sezlonguri distruse.

Rectorul SNSPA: Dragnea ar putea fi declarat persona non grata de mai multe cancelarii occidentale

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, sustine ca Liviu Dragnea risca sa fie declarat persona non grata de mai multe cancelarii occidentale. Mai mult, exista inclusiv voci la Washington care cer ca seful PSD sa fie.

Mai multe asociatii din Banat vor sa atraga atentia asupra degradarii din Baile Herculane printr-un proiect inedit

In perioada 27 august si 2 septembrie, un grup de tineri din mai multe asociatii incearca sa revitalizeze viata culturala a Bailor Herculane.

Atac armat la Jacksonville, soldat cu mai multe decese

Mai multe persoane au murit, duminica, intr-un atac armat la Jacksonville, Florida, au anuntat autoritatile locale, fara sa precizeze numarul deceselor, relateaza presa americana.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )