Libnet.ro
UNICEF

00:07

Probleme ING: se fac progrese, dar situatia inca nu e stabila

Playtech Playtech,
Probleme ING: se fac progrese, dar situatia inca nu e stabila

ING are probleme serioase si posesorii de carduri nu pot plati sau retrage bani de la bancomate. Niciserviciile de Home Bank ale IGN nu functioneaza. UPDATE: Problemele ING par sa fie aproape de a fi rezolvate. in cea mai recenta actualizare de pe pagina oficiala se spune ca se fac progrese. UPDATE:Problemele ING persista si []. continuă pe Playtech

Probleme ING: sistemul informatic e la pamant

ING are probleme serioase si posesorii de carduri nu pot plati sau retrage bani de la bancomate. Niciserviciile de Home Bank ale IGN nu functioneaza. UPDATE:Problemele ING persista si pe pagina de Facebook a mai fost publicat un mesaj in care se explica situatia. Cu toate ca utilizatorilor li se spune ca banii lor sunt [].

Probleme ING: serviciul Home Bank functioneaza acum

ING are probleme serioase si posesorii de carduri nu pot plati sau retrage bani de la bancomate. Niciserviciile de Home Bank ale IGN nu functioneaza. UPDATE:Problemele ING par sa se rezolve. Serviciul Home Bank functioneaza acum, dupa cum se arata si pe pagina oficiala. UPDATE: Problemele ING par sa fie aproape de a fi [].

Probleme ING: nu functioneaza plata cu cardul, bancomatele si nici serviciile Home Bank

ING are probleme serioase si posesorii de carduri nu pot plati sau retrage bani de la bancomate. Niciserviciile de Home Bank ale IGN nu functioneaza. Problemele ING au fost sesizate de clienti pe Facebook, atat pe profilele personale, cat si pe pagina de Facebook a companiei. Deocamdata, banca nu a emis un comunicat oficial legat [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )