Libnet.ro
UNICEF

21:30

Probleme mari pe Dunare din cauza nivelului scazut al apei: nave intepenite in nisip si masuri speciale la bacuri

Adevărul Adevărul,
Probleme mari pe Dunare din cauza nivelului scazut al apei: nave intepenite in nisip si masuri speciale la bacuri

La Galati, trecerea cu bacul a fost oprita duminica timp de mai multe ore pentru ca zona de acostare sa fie adancita. Tot la Galati, insula de nisip din mijlocul fluviului si-a triplat dimensiunile in ultima saptamana, ajungand la aproape un kilometru lungime si 100 metri latime. La Braila, o nava incarcata cu 8. 000 de tone de grau este intepenita intr-un banc de nisip de joi si, pentru a putea fi scoasa, este descarcata. continuă pe Adevărul

Noul an universitar ncepe luni. Structura anului universitar 2018-2019 la cele mai mari universitati din Romnia

Noul an universitar incepe luni, 1 octombrie, in majoritatea universitatilor din Romania. Exceptie face Universitatea Politehnica din Bucuresti, unde noul an universitar a inceput din data de 24 septembrie. Vezi in articol structura noului an la cele mai mari universitati din Romania: Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea Politehnica din Bucuresti.

Situatie revoltatoare. Un tanar a murit din cauza cancerului confundat de medici cu Febra Fanului

Aaron, in varsta de 30 de ani, a murit din cauza cancerului confundat de catre medici, cu Febra fanului sau rinita alergica. Sotia acestuia, Sarah, a impartasit vestea tragica pe contul de.

Romanii nu pot obtine certificatul de cazier judiciar: Sistemul informatic a cedat din cauza unei avarii

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificarele de cazier judiciar nu functioneaza, luni dimineata, din cauza unei avarii, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane. Defectiunea s-a.

MACEL TOTAL in lumea manelelor! DANI MOCANU, probleme mari cu INTERLOPII! Recompensa de milioane pe CAPUL cantaretului! Fanii sunt in alerta

Desi sunt considerati cei mai cunoscuti manelisti, Florin Salam si Dani Mocanu nu sunt feriti de necazuri. De-a lungul carierei cei doi artisti au avut mari probleme cu membrii ai lumii interlope, in urma.

Lovitura dura: intelegerile dintre firmele de asigurari se lasa cu cele mai mari amenzi din istorie

Cele mai importante firme de asigurari din Romania risca sa plateasca penalitati de zeci de milioane de euro, de departe cele mai mari din istorie. Costurile vor merge in preturile pe care soferii din.

VIDEOUPDATE Tragedie n Indonezia: Cel putin 832 de oameni au murit din cauza cutremurului si a tsunamiului

Cel putin 832 de oameni au murit in urma cutremurului si tsunamiului din Indonezia. Precedentul bilant vorbea despre 400 de persoane, dar autoritatile se temeau ca numarul victimelor va creste considerabil. Echipele de salvare sunt angajate intr-o misiune dramatica de recuperare a eventualilor supravietuitori din orasul Palu, sapand printre daramaturi, relateazaBBC Newssi Reuters.

Apocalipsa orcilor: Jumatate din populatia balenelor ucigase sunt sortite sa piara din cauza poluarii

Cel putin jumatate din populatia balenelor uriase sunt sortite extinctiei din cauza poluarii toxice si persistente a oceanelor, conform unui nou studiu major. Partea si mai rea este ca daca o balena a ingerat otrava si isi alapteaza copilul, acesta risca sa moara, scrieThe Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )