Libnet.ro
UNICEF

21:15

Top 10 cele mai bune oferte la televizoare

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai bune oferte la televizoare

Vara este in toi, ceea ce inseamna ca incep si ofertele de proportii care-ti vor permite sa te relaxezi chiar daca n-ai ajuns sau nu vei ajunge anul acesta in vacanta. Se topesc preturile, ceea ce inseamna cum e cel mai bun moment sa-ti scoti banii de la pusculita si sa faci o investitie de durata, cum ar fi achizitia unui televizor. continuă pe Adevărul

Top 20 cele mai mari pensii speciale din Romania: sumele care iti ridica parul pe mana

Pensiile speciale reprezinta un motiv semnificativ de supararea pentru majoritatea romanilor, iar acest top 20 cu cele mai mari pensii de serviciu achitate de Casa de Pensii nu te va ajuta sa fii.

Cum facem cele mai bune salate pentru sezonul cald

Salatele sunt foarte sanatoase si sunt o optiune buna pentru orice masa. Aveti mai jos trei retete de salate foarte usor de facut si ideale pentru sezonul cald.

Cum sa alegi cazinoul online cu cele mai bune bonusuri?

Vrei sa alegi un cazinou online pentru a profita de cel mai tare bonus posibil? Avem o veste buna pe.

Top 10 cei mai bine platiti actori de la Hollywood. El este actorul care ocupa primul loc in clasament

Revista Forbes a dezvaluit care sunt cei mai bine platiti actori de la Hollywood din acest an. Primii zece au incasat averi de la 40 pana la aproape 90 de milioane de dolariin perioada 1 iunie 2019 1.

Pensii 2020. Cele mai mari pensii din Romania. Cati bani au castigat in iulie

Topul celor mai mari 20 de pensii de serviciu din MAI, potrivit economica. net. Cinci dintre oameni au luat peste 20. 000 de lei net in luna iulie si aproape 46. 000 dintre beneficiarii pensiilor de serviciu de sub cupola MAI au incasat pensii sub 5. 000 de lei brut lunar, in timp ce aproximativ 25. 000 de oameni au .

Mit sau adevar? Cele mai cumplite blesteme stau de straja faraonilor

Dintre cele 7 minuni ale lumii antice au supravietuit doar piramidele din Egipt, construite cu peste patru milenii in urma. Si mumia faraonului Tutankhamon ar fi urmat sa se odihneasca pe vecie intr-o necropola piramidala. insa el a avut parte de un mormant in adancuri, protejat de cele mai cumplite blesteme.

Simona Halep nu participa la US Open 2020. Anuntul care lasa competitia de la Flushing Meadows fara inca o jucatoare de Top 10

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a anuntat ca nici ea nu va participa la US Open 2020. Dubla-castigatoare de Mare Slemdevine, astfel, a saseajucatoare din Top 10 WTA care renunta la.

Report Germania: companiile vor credite, bancile sunt reticente. Constructiile, cele mai refuzate la creditare

Companiile din Germania au solicitat mai multe imprumuturi in cel de al doilea trimestru al anului 2020, dar raporteaza ca au intampinat o reticenta mai mare din partea bancilor, scrie Norel Moise pe blogul personal. Aceasta este constatarea unui sondaj Ifo dat publicitatii astazi. Dintre firmele chestionate, 34,4 la suta au declarat ca au purtat negocieri pentru imprumuturi cu bancile. E vorba de o cifra ce se plaseaza foarte putin sub recordul precedent stabilit in primul trimestru din 2017.

Care sunt cele mai proaste masini din lume. Cum se situeaza automobilele Dacia

Cele mai fiabile si cele mai proaste masini, in anul 2020. Modelele Dacia au avut rezultate surprinzatoare. Clubul ADAC a publicat statisticile. Cele mai proaste masini din lume, potrivit ADAC. Dacia a impresionat Clubul german ADAC, asociatie a automobilistilor renumita pentru implicarea in testarea si protejarea drepturilor proprietarilor de masini, a publicat statisticile pentru acest .

Judetul cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19, care a depasit Capitala. Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 91 - au fost raportate in judetul Prahova, in timp ce pentru Bucuresti au fost raportate 64 de noi imbolnaviri. Sase judete din Romania nu au anuntat niciun caz nou de COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )