Libnet.ro
UNICEF

14:30

Probleme pentru Cristi Borcea. Fostul sef din Stefan Cel Mare a ajuns la spital cu suspiciune de afectiune cardiaca

B1 B1,
Probleme pentru Cristi Borcea. Fostul sef din Stefan Cel Mare a ajuns la spital cu suspiciune de afectiune cardiaca

Probleme pentru Cristi Borcea. Fostul sef din Stefan Cel Mare a ajuns joi seara de urgenta la spital in urma unor probleme cardiace. Cristi Borcea purta un trening gri cu gluga si era intubat, potrivit. continuă pe B1

Cristi Borcea a fost transportat, de urgenta, la spital

Cristi Borcea trece prin momente grele! incarcerat dupa condamnarea de saseani din Dosarul Transferurilor, Borcea a fost transportat, de urgenta, la spital. Catalin Grasa, directorul Spitalului.

Probleme pentru Cristiano Ronaldo. Avionul personal al portughezului, accident in Barcelona (FOTO)

Probleme pentru Cristiano Ronaldo. Avionul personal al fotbalistului a fost implicat, luni, intr-un accident pe aeroportul El Prat din Barcelona. in acel moment Ronaldo se afla cu echipa in Germania .

UPDATE/ Probleme pentru Samsung: Peste 90% dintre utilizatorii Note 7 din Europa au solicitat inlocuirea telefoanelor// Pozitia Samsung

UPDATE: in urma publicarii articolului Probleme pentru Samsung: Peste 90% dintre utilizatorii Note 7 din Europa au solicitat inlocuirea telefoanelor, compania a transmis redactiei b1. ro.

O gura de oxigen pentru Dragnea. Fostul sef al Romatsa, achitat pentru abuz in serviciu in baza deciziei CCR aplicabile si-n cazul liderului PSD

Judecatoria Sectorului 1 a dat prima decizie de achitare pentru infractiunea de abuz in serviciu in baza hotararii Curtii Constitutionale din iunei 2016, care spunea ca aceasta incadrare juridica este aplicabila doar daca a fost incalcata o lege promulgata de presedinte sau o Ordonanta de Urgenta a Guvernului. Sentinta nu este definitiva. Decizia a fost luata in dosarul lui Bogdan Donciu, fost director general al RA Romatsa SA.

Fostul sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita, promovat intr-o structura a IGPR

Seful Inspectoratului de Politie al Judetului Ialomita si-a incheiat vineri, 30 septembrie, mandatul in fruntea institutiei. Comisarul sef Viorel Stefu a fost promovat intr-una din structurile Inspectoratului General al Politiei Romane.

Probleme pentru o aeronava Tarom care efectua o cursa Bucuresti-Amsterdam: Echipajul a decis intoarcerea la sol la 35 de minute de la decolare

O aeronava a companiei Tarom a fost intoarsa din drum. Avionul, care decolase vineri dimineata de pe Aeroportul Otopeni, cu destinatia Amsterdam, s-a intors pe pista dupa 35 de minute de zbor. Din.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )