Libnet.ro
UNICEF

01:05

Probleme pentru Facebook, Instagram si WhatsApp. Sunt afectati utilizatori din toata lumea

Hotnews Hotnews,
 Probleme pentru Facebook, Instagram si WhatsApp. Sunt afectati utilizatori din toata lumea

Utilizatori ai Facebook, Instagram si WhatsApp din toata lumea au probleme, duminica, in accesarea acestor platforme, scrie The Verge. continuă pe Hotnews

UPDATE Facebook, Instagram si WhatsApp, inaccesibile timp de peste 2 ore, duminica, pentru utilizatori din toata lumea

Utilizatori ai Facebook, Instagram si WhatsApp din toata lumea au probleme, duminica, in accesarea acestor platforme, scrie The Verge. UPDATE: Retelele sociale si-au revenit dupa circa doua ore.

Ce efecte au asupra elevilor schimbarile structurii noului an scolar. Sunt afectati in principal cei din clase direct implicate

Potrivit proiectului de lege care prevede noua structura a anului scolar, Romania urmeaza sa devina tara cu cea mai lunga durata a invatamantului obligatoriu in Europa, 16 ani de anul viitor, 14 ani, iar din anul 2030 - 16 ani). Potrivit psihologilor, aceasta modificare va chinui elevul, pentru ca accentul ar trebui pus pe specializarea continua a unui corp profesional de calitate si pe o programa moderna, adaptata nevoilor actuale.

Toni Neacsu, palma pentru PNL: Solicitarile lor sunt politice, nu juridice

Avocatul Toni Neacsu a reactionat dupa ce, ieri, PNL cerea in mod public ca CCR sa amane dezbaterea pe sesizarea depusa de Florin Iordache pe completurile specializate pentru cazuri de coruptie, completuri pe.

Stirile ProTV: Situatia greu de crezut pentru acest secol in care sunt pusi romanii care vor casa noua

Romanii gata sa se indatoreze pe zeci de ani pentru o casa noua sunt pusi in situatii greu de crezut pentru acest secol.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )