Libnet.ro
UNICEF

10:00

Probleme pentru Maria Marinescu dupa ce Frank Colin a fost eliberat din inchisoare. Actualul sot s-a blindat pentru a-si proteja familia

B1 B1,
Probleme pentru Maria Marinescu dupa ce Frank Colin a fost eliberat din inchisoare. Actualul sot s-a blindat pentru a-si proteja familia

Showbizul autohton este plin de povesti care mai de care. Cea mai noua o are in centrul atentiei pe Maria Marinescu. Acesta s-a casatorit cu Frank Colin in 2012, insa el a fost arestat pentru. continuă pe B1

Reuniune emotionanta. Brad Pitt si-a revazut copiii, pentru prima data, dupa divortul de Angelina Jolie

Actorul american Brad Pitt si-a vazut copiii pentru prima data dupa ce, sotia sa, actrita Angelina Jolie, a depus actele de divort pe 19 septembrie. Actorul de 52 de ani si Jolie, 41 de ani, s-au hotarat asupra unui acord privind custodia temporara.

Caz socant. O femeie din Barlad a ajuns la spital paralizata dupa ce a fost muscata de o capusa

O femeie din Barlad a ajuns la spital paralizata de la brau in jos dupa ce a fost muscata de o capusa, scrie observator. tv. Medicii au diagnosticat-o cu boala Lyme, cea care l-ar fi ucis si.

Un eurodeputat, in STARE CRITICA dupa ce a fost LOVIT cu PUMNUL de un coleg chiar la sediul Parlamentului European (FOTO, VIDEO)

Steven Woolfe, un eurodeputat eurosceptic britanic, este in stare critica dupa ce a fost lovit cu pumnul de un coleg din cadrul formatiunii radicale Partidul Independentei Marii Britanii UKIP). intre.

Bogdan Licu a fost propus adjunct al procurorului general pentru un nou mandat, desi a fost acuzat de plagiat

Bomba in Justitie. Bogdan Licu a fost propus adjunct al procurorului general pentru un nou mandat, desi a fost acuzat de plagiat. in contextul in care sefa DNA, Codruta Kovesi, e pusa la zid sub.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )