Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep stie unde are cele mai mari probleme in meciurile contra Karolinei Pliskova

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep stie unde are cele mai mari probleme in meciurile contra Karolinei Pliskova

Nu a mai ramas mult timp pana la startul finalei de la Roma Premier 5), turneu unde Simona Halep a mai disputat ultimul act in doua randuri 2017, 2018). Sportiva noastra ii cunoaste bine jocul adversarei si stie unde are cele mai mari probleme atunci cand vine vorba despre Karolina Pliskova. Finala de la Foro Italico va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1 de la ora 15:30. continuă pe Hotnews

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Ancheta Cele mai mari banci din lume, acuzate ca au spalat sume uriase de bani ani de zile

Sume astronomice de bani murdari au trecut ani de zile prin cele mai mari institutii bancare din lume, dezvaluie o investigatie internationala a Consortiului International al Jurnalistilor de Investigatie ICIJ), care denunta insuficientele de reglementare din sectorul bancar.

Orban: Cele mai mari proiecte de investitii pe urmatorii 10 ani se vor face in Moldova

Cele mai mari proiecte de investitii pe urmatorii 10 ani se vor face in Moldova, a declarat, duminic.

EXCLUSIV Ce se intampla cu Casa Radio, una dintre cele mai mari cladiri din Romania, constructie-simbol a regimului comunist

Casa Radio este una dintre cele mai impozante cladiri din Bucuresti si totodata, din Romania. Localizata aproape de centrul Capitalei, in apropiere de raul Dambovita, proiectul megalomanic al lui Nicolae.

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

Karolina Pliskova, inaintea finalei cu Simona Halep: Simt ca este suprafata ei, dar am mai invins-o pe zgura

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova a declarat, duminica, dupa ce s-a calificat in finala turneului de la Roma, ca meciul pentru trofeu cu Simona Halep va fi foarte dificil, romanca fiind o luptatoare. Ea a mentionat ca simte sa zgura este suprafata lui Halep, insa a adaugat ca a invint-o totusi pe romanca pe o astfel de suprafata.

Facebook ia o masura radicala ca sa rezolve una dintre cele mai mari probleme

Facebook spune ca grupurile dedicate subiectelor legate de sanatate nu mai sunt eligibile sa apara in recomandari. Actualizarea face parte din ultimul efort al companiei de a combate.

Mihai Bendeac are cele mai bizare superstitii! Dusul il fac intr-un anume fel

Mihai Bendeac a dezvaluit intr-un interviu acordat Antena 3 ca are foarte multe superstitii inainte de un spectacol.

De ce poate fi periculoasa Karolina Pliskova si care sunt armele Simonei Halep inainte de marea finala de la Roma

Karolina Pliskova are toate motivele sa fie increzatoare inainte de finala de la Roma, ea reusind sa o invinga de patru ori pana acum pe Simona. Victoria care-i da totusi cele mai mari sperante este cea de la Madrid, din 2018. Atunci, Halep avea o serie impresionanta de 15 victorii consecutive la Caja Magica. Meciul de la Foro Italico va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1 de la ora 15:30.

Topul judetelor cu cele mai bogate firme

Bucurestiul, Ilfovul si Timisul se afla in topul celor mai puternice judete din Romania in functie de cifra de afaceri din 2019 a companiilor inregistrate, iar in clasamentul judetelor cu cele mai slabe rezultate de business se regasesc Mehedinti, Caras Severin si Vaslui, potrivit analizei unei firme de consultanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2295 seconds )