Libnet.ro
UNICEF

19:16

Probleme pentru Steaua, inaintea meciului cu Manchester City. Am achitat biletul, dar nu a venit. Ce fac?

Antena3 Antena3,
Probleme pentru Steaua, inaintea meciului cu Manchester City. Am achitat biletul, dar nu a venit. Ce fac?

In ciuda faptului ca stadionul va fi plin diseara, contra luiManchester City,Steauase confrunta cu o problema ridicata de mai multi fani. Mai multe persoane care au. continuă pe Antena3

Laurentiu Reghecampf a rabufnit inaintea meciului cu Manchester City

Antrenorul stelist Laurentiu Reghecampf a reactionat critic dupa ce Manchester City, echipa pe care Steaua o va intalni marti seara de la 21:45 in barajul pentru grupele Ligii Campionilor, a primit acceptul de a se antrena in baza sportiva din Ghencea.

Restrictii de trafic in Capitala ca urmare a meciului dintre Steaua Bucuresti si Manchester City

Traficul rutier va fi restrictionat marti, de la ora 18. 00, in zona Arenei Nationale din Capitala unde se va disputa meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Manchester City, incepand cu ora 21. Aproape 700 de politisti vor actiona pentru asigurarea ordinii si linistii publice in zona stadionului.

Peste 900 de politisti si jandarmi, mobilizati pentru meciul dintre Steaua si Manchester City

Peste 900 de politisti si jandami vor supraveghea, marti seara, suporterii echipelor Steaua Bucuresti si Manchester City, la stadion, in centrul Capitalei si la Aeroportul Otopeni.

POZA ZILEI. Antrenament oficial al echipei Manchester City

Jucatorii echipei Manchester City efectueaza antrenamentul oficial inaintea meciului cu formatia Steaua Bucuresti din play-off-ul UEFA Champions League, in Capitala.

Avancronica meciului Steaua-Manchester City

Steaua si Manchester City se infrunta, marti seara de la 21:45, pentru prima data in istorie intr-o partida care conteaza pentru prima mansa a barajului de accedere in grupele Ligii Campionilor. Desi la prima vedere arata ca un duel dezechilibrat, Steaua poate profita de inceputul ezitant de sezon pe care il are Manchester City.

Zi dificila pentru fortele de ordine din Capitala, sute de suporteri englezi sunt asteptati la meciul Stelei cu Manchester City. Cum sunt asteptati fanii in Centrul Vechi (VIDEO)

Zi dificila pentru fortele de ordine din Capitala. Sute de fani ai echipei de fotbal Manchester City sunt asteptati sa ia cu asalt terasele din Centrul Vechi inaintea meciului pe care englezii il vor di.

Conducerea celor de la Manchester City, evacuata de urgenta din avion

Partida Steaua - Manchester City va avea loc, marti, de la 21. 45, pe Arena Nationala, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, iar englezii intampina deja probleme serioase.

Steaua-Manchester City, avancronica si echipe probabile (LIVE, 21:45)

Steaua si Manchester City se infrunta, marti seara de la 21:45, pentru prima data in istorie intr-o partida care conteaza pentru prima mansa a barajului de accedere in grupele Ligii Campionilor. Desi la prima vedere arata ca un duel dezechilibrat, Steaua poate profita de inceputul ezitant de sezon pe care il are Manchester City.

LIVETEXT Steaua - Manchester City 0-0, Nita apara penalty-ul batut de Aguero! (min 9)

Steaua joaca in aceasta seara de la 21. 45 la Bucuresti meciul tur al confruntarii cu Manchester City, dubla decisiva pentru intrarea in grupele Champions League. Cu un Nicusor Stanciu in varf de forma, trupa lui Reghecampf spera intr-o mica minune in fata unui City inca eterogen dupa desantul lui Pep Guardiola. Urmareste LIVETEXT meciul pe HotNews. ro de la 21. Nita a aparat fantastic sutul plasat al lui Kun Aguero, iar Nolito, la recuperare, a tras in transversala. Asta e STeaua europeana: valoare + sansa.

FINAL Steaua - Manchester City 0-5, goluri David Silva, Nolito si tripla Aguero. Lovely football by Pep

Steaua ramane cu o singura amintire placuta dupa dezastruosul 0-5 cu Manchester City din aceasta seara: e martor viu al nasterii unei noi mari echipe a lui Pep Guardiola, dupa Barca si Bayern. Steaua a avut doi jucatori si jumatate pe teren formidabilul portar Nita, motoreta Adi Popa si Nicusor Stanciu), prea putin pentru o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Guardiola a asamblat rapid o masinarie de fotbal din banii seicilor si a scos untul din stelisti de la primul a ultimul minut de joc. O mentiune speciala pentru un profesionist urias al fotbalului: Kun Aguero, vedeta lui Pep, care a alergat ca un nebun dupa minge pana in minutul 90 dupa ce marcase deja trei goluri, totul pentru a compensa cele doua penalty-uri ratate. ---------------FINAL: Steaua - City 0-5. Finalul unui mare spectacol, stelistii au fost spectatori la nasterea unei noi mari echipe.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )