Libnet.ro
UNICEF

12:00

Procesiune impresionanta la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox la moastele Sfintei Parascheva

Hotnews Hotnews,
 Procesiune impresionanta la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox la moastele Sfintei Parascheva

Procesiune impresionanta vineri dimineata la Iasi, la inceputul celui mai mare pelerinaj crestin ortodox din Romania, la moastele Sfintei Parascheva. La ora 06. 00, racla cu moastele sfintei a fost a scoasa din interiorul Catedralei Mitropolitane si apoi asezata in baldachinul ornat cu flori. Peste 15. 000 de persoane, dupa estimarile reprezentantilor Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, asteptau sa se inchine, coada intinzandu-se deja pe o distanta de peste doi kilometri, scrie Ziarul de Iasi. continuă pe Hotnews

FBI cere ajutorul cetatenilor, in cazul celui mai prolific criminal in serie din toate timpurile

Samuel Little a ucis prin strangulare 93 de femei pe parcursul mai multor deceni. Aceasta cifra il pune in fruntea clasamentului cand vine vorba de criminali in serie. Condamnat pe viata pentru trei crime din ani `80, Samuel Little nu a mai avut nimic de pierdut cand a inceput sa recunoasca in fata autoritatilor o .

Euro a crescut spre 4,76 lei, la cel mai mare nivel din ultimele 4 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7582 leieuro, in crestere puternica, cu 0,18%, fata de valoarea atinsa joi, acesta fiind cel mai mare nivel din luna mai. Lira sterlina a crescut puternic si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele 5 luni.

Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni n-a sesizat-o. E cea mai mare de pana acum

Premierul demisionar Viorica Dancila a facut o noua gafa la motiunea de cenzura si nimeni nu a sesizat-o. Trecutul ii este presarat cu astfel de erori, insa, cum aceasta a venit si pe final, astrele s-au aliniat asa incat sa dea lovitura cu adevarat pe ultima suta de metri. Viorica Dancila a facut o noua .

Dezvaluirile lui Lionel Messi - De ce a vrut sa plece din Spania, la ce echipa i-ar fi placut sa joace si care ar fi cea mai mare dezamagire pentru el

Lionel Messi 32 de ani) a acordat un amplu interviu pentru postul de radio RAC1, cu ocazia caruia a facut numeroase dezvaluiri. Argentinianul si-a asigurat fanii ca isi va incheia cariera la Barcelona, dar a povestit ca a avut un moment in care a vrut sa plece din Spania. Starul catalanilor a vorbit despre cele mai bune si cele mai proaste momente ale carierei, a ales cel mai frumos gol al sau si a spus care ar fi cea mai mare dezamagire pentru el.

Italia: Liga Nordului a decis ca strainii rezidenti in orasul Novi sa studieze dialectul local Romanii, cea mai mare comunitate

Novi, un oras administrat de mai putin de 120 de zile de un consiliu comunal alcatuit in intregime de reprezentanti ai partidului Liga Nordului creeaza Consiliul imigrantilor al carui regulament prevede, printre altele, predarea istoriei locale si a dialectului din Novi, scrie La Stampa, citat de Rador. Cea mai mare comunitate este cea a romanilor, cu 925 de rezidenti.

CU 262 MILIOANE EURO Romania - a sasea cea mai mare piata de asigurari property din ECE

Tara noastra este a sasea cea mai mare piata de asigurari property din Europa Centrala si de Est, cu 262 de milioane de euro, a declarat, ieri, Adrian Marin, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR), citat de Agerpres.

Saptamana europeana a oraselor si regiunilor la Bruxelles. Peste 9.000 de participanti dezbat viitorul Europei la cel mai mare eveniment de dezvoltare

La Bruxelles a inceput luni, 7 octombrie, Saptamana europeana a regiunilor si oraselor, cel mai mare eveniment de dezvoltare regionala din Europa, desfasurat anual timp de patru zile.

Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost dezvaluit. Cum a ajuns, de fapt, sa conduca Romania

Furia si neputinta i-au caracterizat primii ani de viata, dar ele au sublimat in delirul de gandoare care l-a facut sa devina conducatorul Romaniei. Care este cel mai mare secret al lui Nicolae Ceausescu? Cum a ajuns, de fapt, sa fie in fruntea tarii noastre? Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost .

VIDEO FBI cere cetatenilor sa ajute la identificarea victimelor celui mai prolific criminal in serie din istoria Statelor Unite

FBI a cerut ajutorul cetatenilor in identificarea zecilor de victime ale criminalului care a marturisit ca a strangulat 93 de persoane. Agentia crede ca afirmatiile sale sunt credibile, ceea ce l-ar face cel mai prolific criminal in serie din istoria americana, scrie Reuters.

Marturiile celui mai sangeros criminal in serie din SUA, autorul a 93 de crime. Dumnezeu m-a adus pe pamant pentru aceasta misiuneVIDEO

Samuel Little, un fost boxer in varsta de 79 de ani, este declarat oficial cel mai sangeros criminal in serie din Statele Unite. FBI a reusit sa elucideze 50 de crime dintre cele 93 marturisite de acest fiu al unei prostituate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )