Libnet.ro
UNICEF

18:45

Marturiile celui mai sangeros criminal in serie din SUA, autorul a 93 de crime. Dumnezeu m-a adus pe pamant pentru aceasta misiuneVIDEO

Adevărul Adevărul,
Marturiile celui mai sangeros criminal in serie din SUA, autorul a 93 de crime. Dumnezeu m-a adus pe pamant pentru aceasta misiuneVIDEO

Samuel Little, un fost boxer in varsta de 79 de ani, este declarat oficial cel mai sangeros criminal in serie din Statele Unite. FBI a reusit sa elucideze 50 de crime dintre cele 93 marturisite de acest fiu al unei prostituate. continuă pe Adevărul

Demisia! ii spunem adio celui mai prost Guvern - protest anuntat in fata Parlamentului pentru joi, cand se voteaza motiunea de cenzura

Un protest intitulat Demisia! ii spunem ADIO celui mai prost Guvern! este anuntat in fata Parlamentului pentru joi, cand motiunea de cenzura a opozitiei impotriva Guvernului Dancila va fi dezbatuta si votata in plenul Parlamentului.

AGENTIEA ALIMENTELOR SI MEDICAMENTELOR DIN SUA: Nu folositi produse de vapat din surse neautorizate

Agentiea Alimentelor si Medicamentelor din SUA FDA) intareste avertismentul adresat consumatorilor de a stopa imediat utilizarea THC tetrahidrocanabinol - extras de cannabis) in tigarile electronice, ca urmare a peste 1. 000 de rapoarte medicale despre afectiuni pulmonare si chiar a unor decese.

Un al doilea denuntator a aparut in cazul anchetei din SUA in care este implicat Donald Trump

Un al doilea denuntator a aparut in cazul anchetei parlamentare din SUA in care este implicat presedintele american Donald Trump, potrivit avocatilor care il reprezinta pe primul, scrie Mediafax citand BBC.

Acesta este cel mai ieftin SUV electric din lume

Acesta este cel mai ieftin SUV electric din lume. Nici chiar viitoarea Dacia electrica nu-i poate face concurenta. Indienii de la Tata construiesc Nexon EV.

iNMORMANTAREA celui mai IUBIT ARTIST din ROMANIA! Milioane de ROMANI, in lacrimi (IMAGINILE DURERII)

Regretatul interpret de muzica usoara, Dan Spataru, ar fi implinit pe 2 octombrie varsta de 80 de ani! Din pacate, regretatul artist s-a stins din viata, in urma cu 15 ani, pe 8 septembrie .

BURSELE DIN LUME Bursele europene si americane, impulsionate de evolutia pietei muncii din SUA

Bursele din Europa au urcat vineri, dupa ce SUA au anuntat ca economia americana a creat un numar moderat de noi locuri de munca in luna septembrie, iar rata somajului a coborat la cel mai redus nivel inregistrat dupa luna decembrie 1969. Evolutia pare sa calmeze ingrijorarile pietelor financiare potrivit carora economia americana este in pragul recesiunii din cauza disputelor comerciale.

Romania, implicata in scandalul acuzatiilor de coruptie din SUA

Romania este pentru prima oara citata in scandalul acuzatiilor reciproce de coruptie din Statele Unite, care poate duce la destituirea presedintelui Donald Trump. Avocatul lui Trump promite, fara sa.

Donald Trump este increzator ca va castiga urmatoarele alegeri prezidentiale din SUA

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca este increzator ca va castiga alegerile prezidentiale, care vor avea loc in 2020, adaugand ca democratii vor scadea in sondaje din cauza anchetei pe care au demarat-o in legatura cu Ucraina, relateaza Mediafax citand Dpa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )