Libnet.ro
UNICEF

05:30

Procesul activistelor pentru drepturile femeilor din Arabia Saudita, plin de secrete

Hotnews Hotnews,
 Procesul activistelor pentru drepturile femeilor din Arabia Saudita, plin de secrete

Cele mai importante figuri de pe scena activismului pentru drepturile femeilor vor aparea la tribunalul din Riad, potrivit BBC News. continuă pe Hotnews

Raliul Dakar va avea loc in Arabia Saudita incepand cu editia din 2020

Raliul Dakar va avea loc in Arabia Saudita incepand din 2020, pentru o durata de cinci ani, au anuntat, luni, organizatorii competitiei.

O nota clasificata confirma ca Arabia Saudita si EAU folosesc arme franceze in razboiul din Yemen

Arme din Franta sunt folosite de catre Emiratele Arabe Unite EAU) si Arabia Saudita in Yemen, potrivit unei note clasificate, dezvaluita de presa franceza, luni, fapt ce contrazice declaratiile guvernului de la Paris, transmite AFP.

Parea ca este o seara obisnuita pentru trei barbati din Olt care se aflau intr-un bar, cand lucrurile au luat o intorsatura: Nici in filme nu vezi asa ceva

Povestea lui Tandarica, Savulescu si Enache din Olt, satul Comani a inceput marti seara cu un scandal intr-un bar. Potrivit procurorilor, incidentul s-a petrecut, marti seara, in barul Pista din.

Procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie au descins la DNA Ploiesti

Procurorii de la Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) au descins la sediul DNA Ploiesti pentru a verifica existenta unei camere pe care procurorii Onea si Negulescu o foloseau pentru a.

Black Sea Oil Gas anunta ca a primit aprobarea Guvernului pentru dezvoltarea zacamintelor din Marea Neagra

Black Sea Oil Gas SRL BSOG) sustine ca a primit aprobarea din partea Guvernului prin Agentia Nationala pentru Resurse Minerale pentru Studiile de evaluare a resurselor geologice si rezervelor de gaze libere aferente zacamintelor comerciale Ana si Doina. Aceste zacaminte fac obiectul Proiectului de Dezvoltare Gaze Naturale Midia din largul Marii Negre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )