Libnet.ro
UNICEF

16:00

Malin Bot, iN DIRECT DIN DUBA pentru B1TV: Ce DECLARATII BOMBA a facut (VIDEO)

B1 B1,
Malin Bot, iN DIRECT DIN DUBA pentru B1TV: Ce DECLARATII BOMBA a facut (VIDEO)

Imediat dupa ce a fost saltat de catre jandarmi si bagat in duba pentru ca protesta in fata sediului PSD, Malin Bot a intervenit telefonic in direct pentru B1TV criticand interventia. continuă pe B1

VIDEO Malin Bot, dus in duba jandarmeriei dupa ce a protestat zgomotos timp de o ora in fata PSD. Un alt protestatar s-a urcat intr-un pom

Malin Bot a fost ridicat de jandarmi si bagat in duba jandarmeriei din fata sediului PSD din Bucuresti. Acesta a opus rezistenta, acuzand ca este un abuz, si a rupt un semn de circulatie din fata portii. Bot protestase timp de circa o ora in fata sediului si fusese legitimat.

VIDEO Malin Bot, dus in duba jandarmeriei dupa ce a protestat zgomotos timp de o ora in fata PSD. Un alt protestatar s-a urcat intr-un copac

Malin Bot a fost ridicat de jandarmi si bagat in duba jandarmeriei din fata sediului PSD din Bucuresti. Acesta a opus rezistenta, acuzand ca este un abuz, si a rupt un semn de circulatie din fata portii. Bot protestase timp de circa o ora in fata sediului si fusese legitimat. UPDATE: Reactia Jandarmeriei: Persoanele din fata sediului PSD conduse la sectie tulburau ordinea publica, iar protestul lor nu respecta conditiile legale / In locul respectiv era avizata o alta activitate de protest.

CIRC iN FATA PSD! Malin Bot a fost saltat de jandarmi si dus cu DUBA! (IMAGINI SOCANTE)

Incidente in fata sediului PSD din Kiseleff! Un grup de protestatari cu Malin Bot a venit pentru a protesta impotriva liderilor PSD care se aflau in sedinta, iar in urma scandarilor lor.

VIDEO Patru protestatari, intre care si fostul ziarist Malin Bot, ridicati de jandarmi din fata sediului PSD

Patru protestatari, printre care si jurnalistul Malin Bot, au fost ridicati de jandarmi din fata sediului PSD, unde are loc sedinta Comitetului Executiv al partidului. Unul dintre ei a stat aproximativ jumatate de ora catarat intr-un copac, dar in cele din urma a coborat si a fost dus la sectie.

Incident in fata sediului PSD: Jurnalistul Malin Bot, ridicat de jandarmi (FOTO+VIDEO)

Incident in fata sediului PSD, unde are loc sedinta CEX. Jurnalistul Malin Bot s-a impins cu jandarmii si a fost ridicat de acestia.

Protestatarii din fata sediului PSD bagati cu forta in duba jandarmeriei in frunte cu Malin Bot

ACTUALIZARE 16:00 Jandarmeria: Persoanele din fata sediului PSD conduse la sectie tulburau ordinea publica Jandarmeria precizeaza ca persoanele din fata sediului PSD care au fost conduse la sectie tulburau ordinea publica intrucat aveau obiecte de amplificare a sunetului, iar protestul lor nu respecta conditiile legale, respectiv declarare si avizare.

VIDEO Patru protestatari, intre care si fostul ziarist Malin Bot, ridicati de jandarmi din fata sediului PSD pentru tulburarea linistii publice

Patru protestatari, printre care si un fost jurnalist, au fost ridicati de jandarmi din fata sediului PSD, unde are loc sedinta Comitetului Executiv al partidului. Unul dintre ei a stat aproximativ jumatate de ora catarat intr-un copac, dar in cele din urma a coborat si a fost dus la sectie. Potrivit oficialilor din Jandarmerie cei patru au fost dusi la Sectia 5 pentru ca nu aveau autorizatie de protest si pentru tulburarea linistii publice.

Victor Becali este un om liber. Cum arata la iesirea din Penitenciarul Jilava. Primele declaratii - VIDEO

Victor Becali a declarat, joi, la iesirea din Penitenciarul Jilava, dupa ce a fost eliberat, ca isi duce crucea, prin faptul ca a executat pedeapsa primita in dosarul.

VIDEO Real Madrid, inca un pas gresit (2-2 la Vigo) - Campioana, aproape iesita din lupta pentru titlul din Spania

Real Madrid si-a trecut in linia de clasament inca o remiza, campioana en-titre din Primera Division plecand cu un punct de pe terenul celor de la Celta Vigo 2-2). Pasul gresit o trimite pe Real la nu mai putin de 16 puncte in urma Barcelonei, liderul detasat al ierarhiei. Meciul a facut parte din runda cu numarul XVIII din La Liga.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )