Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procesul pentru destituirea lui Donald Trump incepe pe 21 ianuarie

Antena3 Antena3,
Procesul pentru destituirea lui Donald Trump incepe pe 21 ianuarie

Zi istorica in Congresul American. Camera Reprezentantilor decide astazi daca va trimite in Senat dosarul de inculpare a presedintelui Donald Trump. continuă pe Antena3

Procesul efectiv de demitere a lui Donald Trump va incepe marti

Procesul pentru destituirea presedintelui Donald Trump va incepe probabil la 21 ianuarie, a declarat.

Hackeri rusi au incercat sa atace compania aflata in centrul investigatiei pentru demiterea lui Donald Trump

Hackeri militari rusi au incercat sa fure emailuri de la compania energetica ucraineana la care Hunter Biden, fiul posibilului candidat democrat la presedintia americana Joe Biden, a fost membru in consiliul de administratie, a afirmat o firma americana de securitate cibernetica, transmite Reuters.

Oficial: Procesul din Senat privind demiterea lui Donald Trump ar urma sa inceapa pe 21 ianuarie

Procesul din Senatul american privind demiterea presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, va incepe cel mai probabil pe 21 ianuarie, a declarat marti liderul senatorilor republicani, Mitch McConnell, informeaza CBS News, citat de Mediafax.

DONALD TRUMP: Riscul iminent din partea lui Soleimani nu prea conteaza

Presedintele american Donald Trump si-a aparat, luni, decizia de ucidere a generalului iranian Qassem Soleimani, argumentand ca acesta reprezenta un risc iminent pentru Statele Unite, dar si ca riscul nu prea conteaza, avand in vedere istoria liderului militar.

Dosarul inculparii lui Donald Trump ajunge in Senat. Ce il asteapta pe presedintele american

Camera Reprezentantilor va vota miercuri trimiterea catre Senat a articolelor de impeachment pentru inceperea procesului politic impotriva presedintelui Donald Trump.

Donald Trump: Democratii si stirile false incearca sa-l portretizeze pe teroristul Soleimani intr-un tip minunat, doar pentru ca eu am facut ceea ce trebuia facut deja in 20 de ani

Presedintele Donald Trump i-a acuzat, luni, pe democrati de pozitionarea publica de dupa uciderea generalului iranian Qassem Soleimani, reclamand ca orice face este desconsiderat de stanga.

Nancy Pelosi considera ca exista suficiente probe in vederea destituirii lui Donald Trump

Sefa democratilor in Congresul american Nancy Pelosi da asigurari ca acesta dispune de suficiente probe pentru a-l destitui pe Donald Trump, la inceputul unei saptamani cruciale in perspectiva deschiderii in Senat a unui proces impotriva presedintelui Statelor Unite, relateaza AFP.

Donald Trump, avertisment pentru liderii iranieni: Nu mai ucideti protestatari

Presedintele american Donald Trump i-a atentionat din nou duminica pe liderii iranieni, cerandu-le sa nu ii ucida pe protestatarii care isi manifesta indignarea pe strazile din Teheran dupa prabusirea avionului ucrainean, relateaza AFP.

SUA: Nancy Pelosi anunta coordonatorii actiunii de acuzare a lui Donald Trump in vederea demiterii

Nancy Pelosi, presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA, a anuntat, miercuri dupa-amiaza, coordonatorii actiunii de formulare a acuzatiilor in procedura demiterii presedintelui Donald Trump, informeaza CNN, citat de Mediafax.

Republicanii vor sa limiteze puterea lui Donald Trump de a lansa operatiuni militare impotriva Iranului

Senatul american, majoritar republican, va adopta, saptamana viitoare, o rezolutie vizand sa limiteze puterea lui Donald Trump de a lansa operatiuni militare impotriva Iranului, cu ajutorul unor senatori republicani, a anuntat initiatorul democrat al textului Tim Kaine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )