Libnet.ro
UNICEF

06:15

Donald Trump: Democratii si stirile false incearca sa-l portretizeze pe teroristul Soleimani intr-un tip minunat, doar pentru ca eu am facut ceea ce trebuia facut deja in 20 de ani

B1 B1,
Donald Trump: Democratii si stirile false incearca sa-l portretizeze pe teroristul Soleimani intr-un tip minunat, doar pentru ca eu am facut ceea ce trebuia facut deja in 20 de ani

Presedintele Donald Trump i-a acuzat, luni, pe democrati de pozitionarea publica de dupa uciderea generalului iranian Qassem Soleimani, reclamand ca orice face este desconsiderat de stanga. continuă pe B1

Donald Trump propune extinderea NATO spre Orientul Mijlociu, in contextul tensiunilor SUA-Iran

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca sprijina extinderea Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord astfel incat sa includa si tari din Orientul Mijlociu, in timp ce SUA incearca sa-si reduca prezenta militara in lume.

Donald Trump considera ca NATO ar trebui sa se extinda

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi ca sprijina extinderea Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord astfel incat sa includasi tari din Orientul Mijlociu, in timp ce SUA incearca sa-si reduca prezenta militara in lume, informeaza Reuters.

SUA anunta ca nu vor pleca din Irak. Care sunt planurile lui Donald Trump

Statele Unite ale Americii nu vor parasi Irakul, desi a existat o cerere speciala efectuata de catre Bagdad. Donald Trump a facut cateva declaratii considerate controversate, pe marginea acestui subiect. Totul in conditiile in care America ar putea intra intr-un conflict si cu statul Iran. Asasinareageneralul iranian Qasem Soleimani a adus cu sine tensiuni politice .

Donald Trump ne sapa pe toti: ultimele masuri, ca ignora incalzirea globala si schimbarile climatice

Donald Trump a facut mai multe afirmatii in trecut care atesta ignoranta sa fata de problemele de mediu care ne afecteaza la nivel global. Dincolo de vorbe insa, a luat cateva masuri cu consecinte dezastruoase pentru incalzirea globala. inca din 1970, blamatul presedinte Richard Nixon a constientizat gravitatea problemelor legate de schimbarile climatice si importanta .

Motivul asasinarii lui Soleimani: Donald Trump a dezvaluit, in sfarsit, totul

Actiunile din ultima saptamana din Orientul Mijlociu au fost unele dintre cele mai agresive la adresa Statelor Unite, cu un avion ucrainean reprezentand pagube colaterale. Pretextul pentru toate a fost asasinarea lui generalului iranian Qassem Soleimani, la ordinul lui Donald Trump. Justificarea iranienilor pentru tot ce s-a intamplat in ultima saptamana tine de asasinarea lui .

Nancy Pelosi considera ca exista suficiente probe in vederea destituirii lui Donald Trump

Sefa democratilor in Congresul american Nancy Pelosi da asigurari ca acesta dispune de suficiente probe pentru a-l destitui pe Donald Trump, la inceputul unei saptamani cruciale in perspectiva deschiderii in Senat a unui proces impotriva presedintelui Statelor Unite, relateaza AFP.

Donald Trump le transmite liderilor iranieni sa nu ucida protestatarii

Presedintele american Donald Trump a transmis duminica, prin Twitter, un mesaj catre liderii de la Teheran, in care le cere sa inceteze uciderea protestatarilor si a poporului iranian, avertizandu-i ca SUA si lumea e cu ochii pe ei.

Donald Trump, avertisment pentru liderii iranieni: Nu mai ucideti protestatari

Presedintele american Donald Trump i-a atentionat din nou duminica pe liderii iranieni, cerandu-le sa nu ii ucida pe protestatarii care isi manifesta indignarea pe strazile din Teheran dupa prabusirea avionului ucrainean, relateaza AFP.

VIDEO Donald Trump sugereaza ca ar fi trebuit sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sugerat ca el ar fi trebuit sa primeasca Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2019, relateaza Mediafax citand BBC News.

Camera Reprezentantilor a votat rezolutia prin care Donald Trump ar putea fi oprit sa decida in privinta unui razboi impotriva Iranului

Camera Reprezentantilor din Congresul SUA, dominata de democrati, a votat vineri rezolutia prin care presedintele Donald Trump nu ar putea sa declanseze un atac asupra Iranului. Documentul a fost votat.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )