Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procuroarea Antonia Diaconu cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care l acuza de manipulare

Hotnews Hotnews,
 Procuroarea Antonia Diaconu cere demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care l acuza de manipulare

Procuroarea Antonia Diaconu cere, intr-o postare pe Facebook, demisia lui Tudorel Toader, pe care il acuza de manipulare, dupa ce ministrul Justitiei a anuntat in urma cu o zi ca doreste o OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile date in baza protocoalelor si a criticat procurorii sefi care accepta invitatii venite de la ambasade. continuă pe Hotnews

Revolta printre procurori, dupa ultimele declaratii ale lui Tudorel Toader: Se cere demisia ministrului Justitiei

Recentele declaratii ale ministrului Justitiei Tudorel Toader starnesc revolta procurorilor. Unii dintre ei cer chiar demisia ministrului, dupa ce acesta a anuntat epurari la DNA, i-a indemnat pe condamnatii.

Procurorul care cere demisia lui Tudorel Toader: Pentru pastrarea reperelor mele morale, simt nevoia sa fac macar asta

Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti si fost prim-procuror al Parchetelor de pe langa Judecatoria Pitesti si Judecatoria Topoloveni, a postat pe contul de Facebook un text legat de ultimele actiuni ale ministrului Tudorel Toader, text in care la final cere demisia ministrului Justitiei.

Protest la Ministerul Tineretului si Sporturilor la o zi dupa balbele Ioanei Bran: Se cere demisia ministrului(VIDEO)

Protest in fata Ministerului Tineretului si Sporturilor. Aproximativ 250 de membri ai Sindicatului National Sport si Tineret SNST), aflati in greva de avertisment, au iesit in strada joi pentru a contesta.

Ministrul Apararii risca sa ne bage in RAZBOI - Se cere DEMISIA de urgenta a ministrului Apararii, dupa gafa cu RACHETELE BALISTICE de la Deveselu

Opozitia cere demisia ministrului Mihai Fifor, dupa ce acesta a declarat ca la Deveselu ar fi rachete balistice. Detalii AICI) Gafa este cu atat mai grava cu cat Vladimir Putin a acuzat in repetate.

Orban, atac dur la adresa ministrului Justitiei: Dimensiunea ticalosiei este uriasa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca Ordonanta de Urgenta privind revizuirea sentintelor anuntata de catre ministrul Justitiei Tudorel Toader este o aberatie, intrucat Guvernul.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre procurorul general Augustin Lazar: La fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca, de-a lungul timpului, procurorul general Augustin Lazar a avut pozitii care nu au fost pe frecventa legii in vigoare, adaugand: la fiecare dintre noi vine o vreme a evaluarii,.

Reactiile la intentia ministrului Justitiei de a da OUG care sa permita revizuirea condamnarilor in baza protocoalelor si interceptarilor nelegale

Mai multi politicieni au reactionat, joi, la anuntul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a propune in Guvern adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea celor care au fost condamnati pe nedrept, in baza protocoalelor.

USR cere demisia conducerii Politiei Romane

Uniunea Salvati Romania USR) a cerut, astazi, demisia conducerii Politiei Romane pentru modul in care s-a actionat in cazul barbatului cu numar anti-PSD la masina, informeaza Agerpres.

Se cere demisia conducerii Politiei Romane

Uniunea Salvati Romania USR) a cerut, miercuri, demisia conducerii Politiei Romane pentru modul in care s-a actionat in cazul barbatului cu numar anti-PSD la masina. Uniunea Salvati Romania cere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )