Libnet.ro
UNICEF

19:45

Procuror debusolat de modificarile aduse Codului Penal in Parlament: Infractorii care acum imi zambesc pe strada vor trece la nivelul urmator

Adevărul Adevărul,
Procuror debusolat de modificarile aduse Codului Penal in Parlament: Infractorii care acum imi zambesc pe strada vor trece la nivelul urmator

Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti si fost prim-procuror al Parchetelor de pe langa Judecatoria Pitesti si Judecatoria Topoloveni, a postat pe contul de Facebook un text legat de modificarile operate de coalitia PSD-ALDE la Codul Penal si Codul de procedura penala in Parlament in ziua de miercuri, 24 aprilie. continuă pe Adevărul

Camera Deputatilor a adoptat modificarile Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse codurilor penale ajung azi la votul final in Camera Deputatilor. La dezbaterile de ieri din comisia speciala, unde s-au analizat articolele declarate neconstitutionale de judecatorii.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala

Modificarile aduse codurilor penale ajung azi la votul final in Camera Deputatilor. La dezbaterile de ieri din comisia speciala, unde s-au analizat articolele declarate neconstitutionale de judecatorii.

Comisia Iordache, aviz pentru MODIFICAREA CODULUI PENAL: Presedintele e obligat sa promulge (VIDEO)

Comisia pentru modificarea Legilor justitiei, condusa de Florin Iordache, a aprobat, marti, proiectul de modificare a Codului Penal. Iordache a declarat ca niciun amendament al opozitiei nu a fost adoptat,.

Rares Bogdan (PNL), despre modificarile aduse Codului penal: L-ar scapa pe seful PSD si alti membri ai camarilei de procese

Rares Bogdan a reactionat dur dupa ce majoritatea PSD-ALDE a trecut prin Parlament schimbarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Modificarile duc Romania in afara Uniunii Europene, ceea ce nu putem.

Zi decisiva in Parlament. PSD voteaza modificarea Codului penal. Dragnea, favorizat. UDMR si minoritatile nationale vor fi decisive pentru coalitia PSD-ALDE

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, va vota azi modificarile operate de coalitia PSD-ALDE la Codul penal si la Codul de procedura penala. Unele articole schimbate de PSD il ajuta pe Liviu Dragnea sa scape de dosarul angajatelor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Coalitia PSD-ALDE nu mai are majoritate la Camera Deputatilor, insa se bazeaza pe voturile UDMR si ale minoritatilor nationale.

Liviu Avram, despre modificarile PSD la Codul penal: Multi social-democrati sunt probabil nefericiti. Ei sperau ca scapa toti

Jurnalistul Liviu Avram sustine ca mai multi social-democrati sunt nemultumiti de forma actuala a Codului penal, adoptata azi de Parlament, intrucat l-ar ajuta doar pe Liviu Dragnea si nu i-ar scapa si pe cei cu probleme din administratia publica.

Rares Bogdan: PNL va ATACA la CCR modificarile la cele doua Coduri, lucrurile NU vor ramane asa!

Partidul National Liberal PNL) va ataca modificarile Codului Penal si a Codului de Procedura Penala si va face o campanie uriasa pentru a se demonstra ca legislatia a fost modificata astfel incat Romania.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de modificare a Codului penal

Parlamentarii din Camera Deputatilor au votat miercuri modificarile controversate a Codurilor Penale, adoptate pe repede inainte, marti, in comisia condusa de Florin Iordache.

Cateva concluzii dupa modificarea Codului penal. De ce Dragnea va fi mire, nu detinut

Cateva concluzii de la sedinta Parlamentului in care PSD a modificat Codul penal cu dedicatie pentru Liviu Dragnea.

Scandal in Comisia Iordache, la dezbaterea pentru modificarea Codului Penal. Nu noi v-am injurat pe dumneavoastra

PSD renunta la modificarea din temelie a legislatiei penale si tinteste adoparea unei legi intr-o forma care ar ajunge sa-l avantajeze doar pe liderul partidului, Liviu Dragnea. Comisia Iordache se va reuni, marti, de la 14. 00, pentru a aduce schimbari la Codul Penal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )