Libnet.ro
UNICEF

06:00

Un procuror DNA cere majorarea pedepsei pentru fostul ministru al Energiei Constantin Nita

Adevărul Adevărul,
Un procuror DNA cere majorarea pedepsei pentru fostul ministru al Energiei Constantin Nita

Un procuror al Directiei Nationale Anticoruptie a cerut, marti, majorarea pedepsei pentru fostul ministru al Energiei, Constantin Nita. Procurorul cere condamnarea la cinci ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, intr-un dosar in care fostul ministru e acuzat ca a primit bani de la omul de afaceri Tiberiu Urdareanu. continuă pe Adevărul

Un procuror DNA cere majorarea pedepsei pentru fostul ministru al Energiei, Constantin Nita

Un procuror al Directiei Nationale Anticoruptie a cerut, marti, majorarea pedepsei pentru fostul ministru al Energiei, Constantin Nita. Procurorul cere condamnarea la cinci ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, intr-un dosar in care fostul ministru e acuzat ca a primit bani de la omul de afaceri Tiberiu Urdareanu.

DNA cere majorarea pedepsei fostului ministru Constantin Nita

Un procuror de la DNA a cerut, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie, majorarea pedepsei aplicate fostului ministru al Energiei Constantin Nita la 5 ani inchisoare cu executare pentru savarsirea.

DNA cere condamnarea definitiva la 5 ani de inchisoare pentru fostul ministrul Constantin Nita

Procuror DNA a cerut completului de 5 judecatori de la Curtea Suprema condamnarea la 5 ani de inchisoare cu executare a fostului ministru PSD de la Energie, Constantin Nita. Pe fond, acesta a primit o pedeapsa de.

Procesul in care fosta sefa DIICOT Alina Bica este judecata alaturi de fostul ministru Adriean Videanu se apropie de final

Curtea Suprema va audia astazi ultimii martori in dosarul in care fosta sefa DIICOT, Alina Bica este acuzata de favorizarea faptuitorului, dosar in care a fost condamnata in prima instanta la4 ani cu executare. in acelasi dosar,fostul ministru Adriean Videanu a fost achitat pentru complicitate la abuz in serviciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )