Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ce procurori s-au calificat pentru a fi numiti in cele mai importante functii de la Parchet

România Liberă România Liberă,
Ce procurori s-au calificat pentru a fi numiti in cele mai importante functii de la Parchet

Ministerul Justitiei a publicat lista procurorilor care s-au calificat in etapa finala a selectiei p. continuă pe România Liberă

Cele mai importante detalii despre Xbox Series X: cand vor aparea jocurile exclusive

Microsoft a facut numeroase anunturi legate de Xbox Series X, dar acum aflam noi detalii despre viitorul consolelor iesite din Redmond. in teorie, Xbox Series X este o noua famile de console.

Nominalizari Oscar 2020: cele mai mari surprize si dezamagiri. Robert De Niro si Jennifer Lopez au fost ignorati

Pe lista nominalizarilor la premiile Oscar 2020 se regasesc multi dintre suspectii de serviciu, insa lipsesc nume importante, Academia Americana de Film facand omisiuni neasteptate, cele mai notabile fiind Robert De Niro si Jennifer Lopez.

Cuplul de fotografi romani ajuns numarul 1 in Anglia. Imaginile care au rupt cele mai tari topuri

Dupa ce in 2018 au devenit cei mai buni fotografi de nunta din Romania, cuplul care formeaza FOTO Dumbrava Daniel si Ana) a obtinut noi premii importante. 2019 le-a adus titlul de cei mai buni fotografi din Anglia, dar si locul 2 in una dintre cele mai tari comunitati de fotografi din lume, Fearless.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Ochelari de soare

Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba: - Aveti ochelari? - Pentru soare? - Nu, nu, pentru mine! .

Andreea Ligia este una dintre cele mai frumoase prezente din sala de fitness. La ce se uita toata lumea cand trage de fiare

Andreea Ligia este un model de succes cu un corp impecabil pentru care lucreaza din greu la sala de fitness. De asemenea, Andreea nu rateaza nicio ocazie pentru a posta pe Instagram cele mai provocatoare poze cu ea din sala de fitness. Andreea Ligia, cea mai provocatoare aparitie din sala de fitness Andreea Ligia este .

Cele mai mari cinci mituri despre slabire. Teoriile perpetuate si in 2020 de Doctorul Google

Pierderea in greutate este dificila in cele mai multe dintre cazuri, dar poate deveni si mai complicata atunci cand primesti sfaturi de la Google. Pentru inceput, trebuie sa intelegem ca multe dintre sfaturile acestea sunt mituri, potrivit expertilor consultati de prevention. com.

Cum va arata capitala unuia dintre cele mai sarace judete din Romania. Suma fabuloasa care va fi investita

Capitala celui mai nordic judet din Romania isi va schimba total fata si va deveni unul dintre cele mai moderne orase cu ajutorul fondurilor europene. Autoritatile din Botosani au reusit sa obtina 7 milioane de euro pentru asfaltari, trotuare, reabilitare scoli, in general infrastructura si peisagistica.

SONDAJ VERIFIELD: Nicusor Dan are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela Firea

Candidatul sustinut de USR Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, duminica, un sondaj de opinie din care reiese ca are cele mai mari sanse de a o invinge pe Gabriela in lupta pentru functia de primar al Capitalei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Romania va avea printre cele mai mari rate ale inflatiei din regiune. Ce se va intampla cu salariul minim

Agentia de evaluare financiara Moodys estimeaza ca Romania va avea printre cele mai mari rate ale inflatiei din Europa Centrala si de Est, iar cresterile salariului minim vor fi printre cele mai mici din regiune in 2020 si 2021, scrie Mediafax.

Cele mai sigure masini din clasa la testele Euro NCAP in 2019

Euro NCAP, programul european de evaluare a masinilor noi, a facut un clasament din care reiese care au fost cele mai sigure masini testate in 2019. Ford Puma, fabricat la Craiova, a obtinut un punctaj bun in clasa supermini.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )