Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai mari cinci mituri despre slabire. Teoriile perpetuate si in 2020 de Doctorul Google

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari cinci mituri despre slabire. Teoriile perpetuate si in 2020 de Doctorul Google

Pierderea in greutate este dificila in cele mai multe dintre cazuri, dar poate deveni si mai complicata atunci cand primesti sfaturi de la Google. Pentru inceput, trebuie sa intelegem ca multe dintre sfaturile acestea sunt mituri, potrivit expertilor consultati de prevention. com. continuă pe Adevărul

Pericolul care se afla in unul din cele mai mari mall-uri din tara. Ce risca oamenii care merg acolo

Febra cumparaturilor si a reducerilor de dupa sarbatori nu tine cont de reguli si, in unele cazuri, nici macar de siguranta.

24 IT. Cum arata cele mai scumpe si spectaculoase casti din online-ul romanesc

Laurentiu Matache a vorbit in cadrul emisiunii 24 IT, despre cele mai scumpe casti din online-ul romanesc.

Angajatii Ministerului Afacerilor Interne vor primi, din ianuarie, solde si salarii mai mari

Politistii, militarii si personalul civil din cadrul Ministerului Afacerilor Interne vor primi, din luna ianuarie, salarii si solde mai mari, la nivelul celor ale personalului din Ministerul Apararii Nationale.

Salarii mai mari pentru angajatii din Ministerul de Interne

Din luna ianuarie, politistii, militarii si civilii din Ministerul de Interne primesc salarii si solde mai mari, la nivelul celor din Ministerul Apararii. Astfel, salariile de baza, soldele de.

Unde te poti ascunde daca izbucneste Al Treilea Razboi Mondial. Care sunt cele mai sigure tari din lume

Conflictul imens provocat de ordinul lui Trump care a adus dorinta razbunarii extrem de sangeroasa a iranienilor sperie pe toata lumea. Mai mult decat atat, declaratiile presedintelui Statelor Unite ale Americii sunt din ce in ce mai socante. Unde s-ar putea retrage oamenii in cazul celui de-al treilea razboi mondial? Cele mai sigure tari din .

Andreea Ligia este una dintre cele mai frumoase prezente din sala de fitness. La ce se uita toata lumea cand trage de fiare

Andreea Ligia este un model de succes cu un corp impecabil pentru care lucreaza din greu la sala de fitness. De asemenea, Andreea nu rateaza nicio ocazie pentru a posta pe Instagram cele mai provocatoare poze cu ea din sala de fitness. Andreea Ligia, cea mai provocatoare aparitie din sala de fitness Andreea Ligia este .

Top 10 cele mai urmarite vedete pe Instagram in 2020

Marile vedete ale momentului sunt cele care au multi followeri pe Instagram, iar asta nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni! Si nu este obligatoriu ca acestea sa fie artisti sau actori de cinema, intrucat idolii noii generatii vin acum si din lumea modelelor sau a fotbalului.

Horoscopul AVERII. Cele mai NOROCOASE trei zodii in 2020! La cine vin banii

Cele mai norocoase zodii in 2020. Majoritatea zodiilor au lasat lucrurile neterminate. Daca in 2019 nu te-ai stresat si nu ai pus bani la ciorap, 2020 este un an perfect in care poti schimba lucrurile.

Ofensiva a prozei romanesti contemporane la final de deceniu. Rasuceanu, Vancu, Zografi sau Pantu au publicat cele mai apreciate carti

E inca vremea bilanturilor de an sau de deceniu), si putem spune ca, anul trecut, dar si in ultimii ani ai deceniului late 2010s), colectia de proza romana contemporana a editurii Humanitas, 821. 1, coordonata de scriitoarea Andreea Rasuceanu, a fost de departe cea mai dinamica si activa, publicand detasat cele mai interesante lucruri. Cel putin, aici se afla cele mai multe titluri de carti publicate in premiera care mi-au facut cu ochiul.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt cele mai folosite clisee care apar la stiri?

Ana Iorga a aratat joi, la rubrica Pe cuvant, de la Antena 3, care sunt cele mai folosite clisee care apar la stiri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )