Libnet.ro
UNICEF

08:15

Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul primar Popescu-Piedone, din dosarul Colectiv

România Liberă România Liberă,
Procurorii cer 15 ani de inchisoare pentru fostul primar Popescu-Piedone, din dosarul Colectiv

DNA a cerut luni la Tribunalul Bucuresti condamnarea fostului primar al Sectorului 4 Cristian Popesc. continuă pe România Liberă

Argentina: doi preoti, condamnati la peste 40 de ani de inchisoare pentru violarea mai multor elevi surzi

Doi preoti au fost condamnati luni la peste 40 de ani de inchisoare pentru ca au violat timp de ani de zile copii surzi intr-un institut specializat din Argentina, potrivit deciziei tribunalului, consultata de AFP.

Cristian Popescu-Piedone ar putea primi 15 ani de inchisoare in dosarul Colectiv. Procurorul DNA cere pedepse orientate spre maxim pentru el si alte trei persoane

Procurorul DNA cere ca fostul primar Cristian Popescu-Piedone si cele trei functionare din dosarul Colectiv sa primeasca pedepse orientate spre maxim, adica de 15 ani, pentru abuz in serviciu cu consecinte.

DOSARUL COLECTIV: DNA cere pedepse de pana la 15 ani pentru Cristian Popescu-Piedone si pentru trei functionare ale Primariei

Procurorul DNA cere condamnarea inculpatilor Cristian Popescu-Piedone si a celor trei functionare din dosarul Colectiv pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave la pedepse orientate spre maxim, adica de 15 ani, conform G4media.

Dosarul Colectiv: Procurorii cer pedeapsa de 15 ani pentru Cristian Piedone si alti fosti angajati ai Primariei

Procurorii au cerut, la dezbaterile din dosarul Colectiv de la Tribunalul Bucuresti, pedeapsa orientata spre maximum pentru Cristian Popescu Piedone si pentru alte foste angajate ale Primariei Sectorul 4, pentru abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu, transmite Mediafax.

Dezbaterile finale in dosarul Colectiv incep luni: Fostul primar Piedone si patronii clubului, printre protagonistii procesului

Dezbaterile finale in dosarul Colectiv, in care sunt judecati patronii clubului, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si alte persoane, incepe luni. Instanta a finalizat joi cercetarea.

Daniel Zamfir, despre votul din diaspora: Propaganda continua: n-au reusit in 15 ani, mai vor 5

Fostul senator ALDE Daniel Zamfir a scris sambata pe Facebook ca ceea ce se intampla acum in turul al doilea al alegerilor prezidentiale in contextul prezentei masive a diasporei la vot pana la ora 23 votasera peste 360. 000 de romani) nu este nimic nou fata de acum 10 ani, cand Traian Basescu castiga alegerile.

Fenomenul copii care nasc copii. O mama de 15 ani spune ca nu stia nimic despre metodele contraceptive

Numarul mamelor minore de la Maternitatea Cuza Voda din Iasi este intr-o continua crestere de cativa ani, saracia si lipsa educatiei sexuale in scoli fiind principalele cauze ale acestui fenomen. Avadanei Ana-Maria, mama a unei fetite, spune ca nu a discutat niciodata cu nimeni despre metodele contraceptive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )