Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii CSM vor discuta miercuri cererea Laurei Codruta Kovesi de continuare a activitatii ca procuror

Adevărul Adevărul,
Procurorii CSM vor discuta miercuri cererea Laurei Codruta Kovesi de continuare a activitatii ca procuror

Sectia pentru procurori a CSM va discuta, miercuri, cererea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, de a-si continua activitatea in calitate de procuror, dupa ce a fost emis, de catre presedintele Klaus Iohannis, decretul de revocare a acesteia din functia de conducere. continuă pe Adevărul

Toader si Lazar participa miercuri la Sectia pentru procurori a CSM, pentru a discuta cererea lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va participa miercuri la Sectia pentru procurori a CSM, unde se va discuta cererea Laurei Codruta Kovesi de continuare a activitatii, dupa ce presedintele Romaniei a semnat decretul privind revocarea sa din functie. La sedinta va merge si procurorul general Augustin Lazar, scrie Mediafax.

Comisia Europeana reactioneaza pentru Antena 3 la decizia revocarii Laurei Codruta Kovesi

Comisia Europeana a reactionat luni la revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA si a oferit un prim raspuns la o intrebare adresata de Antena 3. Astfel, intrebat de jurnalista Sabina Iosub despre revoca.

Mesajul Laurei Codruta Kovesi pentru societate: Coruptia poate fi invinsa, nu abandonati!

La plecarea din fruntea DNA, Laura Codruta Kovesi a tinut sa transmita un mesaj pentru societate: coruptia poate fi invinsa, nu abandonati!. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat, dupa ce a fost revocata de presedintele Klaus Iohannis, ca va ramane in continuare procuror. Laura Codruta Kovesi a coborat la declaratii insotita de toti colegii procurori.

Primul mesaj al lui Liviu Dragnea in ziua revocarii Laurei Codruta Kovesi

Liderul PSD, Liviu Dragnea a transmis primul mesaj, dupa revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a vorbit despre legea offshore, ceacare ne asigura venituri considerabile, din.

Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, publicat in Monitorul Oficial (FOTO)

Decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost publicat in Monitorul Oficial. Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare a sefei DNA. intr-o conferinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )