Libnet.ro
UNICEF

21:00

Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, publicat in Monitorul Oficial (FOTO)

B1 B1,
Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA, publicat in Monitorul Oficial (FOTO)

Decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost publicat in Monitorul Oficial. Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare a sefei DNA. intr-o conferinta. continuă pe B1

ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi.

ULTIMA ORA Presedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Decretul a fost publicat n Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. 39Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial.

UPDATE Presedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA. Decretul a fost publicat n Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, a anuntat luni purtatoarea de cuvant a Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi. ----UPDATE 12:46Marius Iacob, interimar la sefia DNA, dupa revocarea lui KovesiUPDATE 11. 39Decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi a fost publicat in Monitorul Oficial.

Comisia Europeana reactioneaza pentru Antena 3 la decizia revocarii Laurei Codruta Kovesi

Comisia Europeana a reactionat luni la revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA si a oferit un prim raspuns la o intrebare adresata de Antena 3. Astfel, intrebat de jurnalista Sabina Iosub despre revoca.

Procurorii CSM vor discuta miercuri cererea Laurei Codruta Kovesi de continuare a activitatii ca procuror

Sectia pentru procurori a CSM va discuta, miercuri, cererea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, de a-si continua activitatea in calitate de procuror, dupa ce a fost emis, de catre presedintele Klaus Iohannis, decretul de revocare a acesteia din functia de conducere.

AFP, in contextul revocarii Laurei Codruta Kovesi: PSD, mostenitor al fostilor comunisti

Guvernul de stanga al Romaniei a obtinut luni, dupa mai multe luni de inclestare, demiterea sefei Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, depasind o noua etapa in ofensiva sa criticata impotriva puterii judiciare, noteaza agentia.

Mesajul Laurei Codruta Kovesi pentru societate: Coruptia poate fi invinsa, nu abandonati!

La plecarea din fruntea DNA, Laura Codruta Kovesi a tinut sa transmita un mesaj pentru societate: coruptia poate fi invinsa, nu abandonati!. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat, dupa ce a fost revocata de presedintele Klaus Iohannis, ca va ramane in continuare procuror. Laura Codruta Kovesi a coborat la declaratii insotita de toti colegii procurori.

Alina Mungiu-Pippidi: Doru Tulus ar fi un minunat succesor pentru Laura Codruta Kovesi la DNA (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu-Pippidi a comentat, in direct la Dosar de Politician, revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA. Aceasta a subliniat ca nu este niciun motiv de grija pentru Kovesi deoarece va putea.

Primul mesaj al lui Liviu Dragnea in ziua revocarii Laurei Codruta Kovesi

Liderul PSD, Liviu Dragnea a transmis primul mesaj, dupa revocarea din functie a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a vorbit despre legea offshore, ceacare ne asigura venituri considerabile, din.

Ce spune Traian Basescu despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi?

Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va fi respectata si hotararea CCR prin care a.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )