Libnet.ro
UNICEF

15:00

Procurorii din CSM: Sectia speciala a afectat independenta procurorilor, prin solicitarea repetata a dosarului Tel Drum

B1 B1,
Procurorii din CSM: Sectia speciala a afectat independenta procurorilor, prin solicitarea repetata a dosarului Tel Drum

Sectia pentru procurori a CSM sustine ca Sectia speciala de anchetare a magistratilor a adus atingere independentei si impartialitatii procurorilor din Parchetul General prin solicitatea repetata de a primi. continuă pe B1

Procurorii din CSM: Prin solicitarea repetata a dosarului Tel Drum-Dragnea, Sectia de anchetare a magistratilor a afectat independenta procurorilor

Sectia pentru procurori a CSM spune ca prin solicitarea repetata a dosarului Tel Drum, in care este urmarit penal Liviu Dragnea, Sectia speciala de anchetare a magistratilor a adus atingere independentei si impartialitatii procurorilor din Parchetul General si s-a pus presiune asupra procurorului de caz din DNA. Procurorii din CSM au decis sa dispuna un control al Inspectiei Judiciare la Sectia speciala privind inregistrarea, repartizarea si prioritizarea solutionarii dosarelor, de la infiintarea sectiei si pana in 1 aprilie.

Ionel Danca, purtator de cuvant al PNL:Sectia Speciala este o institutie de INTIMIDARE a magistratilor

Instanta Suprema a confirmat suspiciunile potrivit carora controlul judiciar impus Laurei Codruta Kovesi de catre Sectia Speciala a reprezentat un abuz si ca a fost nejustificata, a precizat Ionel Danca,.

DANCA, DESPRE DECIZIA INSTANTEI IN CAZUL KOVESI: Sectia speciala a savarsit un vadit abuz

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, sustine ca decizia instantei in cazul Laurei Codruta Kovesi dovedeste ca Sectia speciala pentru investigarea magistratilor a savarsit un vadit abuz prin controlul judiciar impus.

Judecatorii din CSM ii acuza de ingerinte cu consecinta subminarii independentei justitiei in cazul Kovesi pe Antonio Tajiani, Manfred Weber, Guy Verhofstadt

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) transmite o scrisoare deschisa pentru apararea independentei justitiei, in care denunta presupuse presiuni politice din partea unor lideri europeni. Judecatorii din CSM sustin ca presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, liderul grupului ALDE, Guy Verhofstadt si Manfred Weber PPE) ar fi facut presiuni asupra judecatorului din dosarul Laurei Codruta Kovesi. Prin declaratiile si prin actiunile lor, au pus presiune pe judecatorul national investit cu solutionarea cauzei, ingerinte cu consecinta subminarii independentei justitiei, infaptuita prin inalta Curte de Casatie si Justitie si celelalte instante, mai sustin judecatorii din CSM.

Acuzatii grave a sectiei de procurori CSM: Din cauza dosarului Tel Drum s-a afectat independenta procurorului

- Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit, joi, ca prin solicitarea repetata de catre Sectia pentru investigarea infractiunilor in justitie a dosarului Tel Drum s-a afectat in.

UPDATE Sectia Speciala de anchetare a magistratilor trimisa in fata Inspectiei Judiciare. Cartoful fiebinte: Dosarul TelDrum

Procurorul Cristian Ban a cerut, joi, in sedinta Sectiei pentru procurori, ca Inspectia Judiciara sa faca un control la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie, pe modul cum sunt inregistrate sesizarile si maniera in care sunt prioritizate dosarele, pornind de la cauza Tel Drum. Acelasi lucru l-a cerut recent si procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar. Sectia pentru procurori din cadrul CSM a avizat pozitiv cererile.

Sectia Speciala de anchetare a magistratilor trimisa in fata Inspectiei Judiciare. Cartoful fiebinte: Dosarul TelDrum

Procurorul Cristian Ban a cerut, joi, in sedinta Sectiei pentru procurori, ca Inspectia Judiciara sa faca un control la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie, pe modul cum sunt inregistrate sesizarile si maniera in care sunt prioritizate dosarele, pornind de la cauza Tel Drum. Acelasi lucru l-a cerut recent si procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar.

Ministerul Justitiei vrea sa mai angajeze 41 de procurori la Sectia speciala de anchetare a infractiunilor din Justitie

Ministerul Justitiei a pus in dezbatere publica, luni, un proiect de hotarare referitor la suplimentarea cu 41 de posturi a schemei de personal de la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Judecatorii din CSM ii acuza pe Manfred Weber, Guy Verhofstadt si Antonio Tajani de presiuni politice in dosarul Kovesi

Sectia pentru judecatori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii reactioneaza la seria de declaratii venite de la Bruxelles pe tema dosarului in care este inculpata Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )