Libnet.ro
UNICEF

15:45

Procurorii din Satu Mare, protest fata de OUG pe legile justitiei

Antena3 Antena3,
Procurorii din Satu Mare, protest fata de OUG pe legile justitiei

Procurorii din judetul Satu Mare au decis, marti, adoptarea unor masuri impotriva OUG nr. 7/2019, printre care suspendarea activitatii de relatii cu publicul timp de o ora si purtarea unor banderole albe,. continuă pe Antena3

Protest cu banderole la Parchetele din Bihor. in Satu Mare procurorii suspenda activitatea zilnic timp de o ora

Procurorii din Bihor vor purta banderole albe, iar colegii lor de la Parchetele din judetul Satu Mare au decis sa suspende activitatea, zilnic, pentru o ora, in semn de protestfata de controversata ordonanta care modifica legile justitiei.

Procurorii DIICOT isi suspenda activitatea in urmatoarele doua saptamani in semn de protest fata de ordonanta de urgenta pe justitie

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a decis ca incepand de marti sa isi suspende activitatea pana pe 8 martie in semn de protest fata de ordonanta de urgenta de modificare a legilor justitiei, adoptata saptamana trecuta de Guvern, a anuntat institutia printr-un comunicat de presa.

DIICOT si suspenda activitatea ncepnd de marti, n semn de protest fata de Ordonanta de modificare a legilor justitiei

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) anunta ca isi va suspenda activitatea intre orele 08. 00 in fiecare zi, incepand de marti si pana in 8 martie, timp in care vor fi solutionate doar urgentele, in semn de protest fata de Ordonanta de Urgenta care modifica cele trei legi ale justitiei. Procurorii DIICOT spun ca in aceasta perioada vor solutiona doar urgentele, respectiv cauzele cu arestati sau alte situatii care nu suporta amanare.

AURELIA FEDORCA, PSD, SATU MARE: Adversarii de la PNL dau dovada de multa ipocrizie

Presedintele filialei judetene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, i-a acuzat, ieri, intr-o conferinta de presa, pe liderii PNL din judet de ipocrizie si populism.

Profesorii membri ai Federatiei Spiru Haret vor purta, de marti, banderole tricolore, in semn de protest fata de situatia din educatie

Profesorii membri ai Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret vor purta, de marti, banderole tricolore, in semn de protest fata de situatia din educatie.

Procurorii din Constanta ies din nou n strada astazi. Seful Parchetului: Daca stam ascunsi pe sub mese ne pun piciorul pe grumaz

Procurorii constanteni vor protesta din nou, luni, de la ora 16. 00, in fata Parchetului. Daca stam ascunsi pe sub mese, ne pun pun piciorul pe grumaz. Cerem masuri de bun simt, in primul rand abrogarea Ordonantei 7, a declarat pentru HotNews. ro prim-procurorul parchetului Constanta, Viorel Teliceanu. Procurorii din Constanta mai spun ca orice discutie a premierului Viorica Dancila cu reprezentantii magistratilor ar trebui sa excluda Asociatia Procurorilor din Romania, Asociatia Magistratilor din Romania si Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania, care au lansat in mod constant atacuri nefondate, la limita codului deontologic, impotriva Parchetului General, a DNA si a conducerii Ministerului Public.

DNA protesteaza fata de OUG 7, printr-un mesaj INEDIT: Institutie in pericol de a fi blocata de OUG 7/2019. Combaterea coruptiei la nivel inalt risca sa fie paralizata

Procurorii DNA reactioneaza in urma adoptarii OUG 7, prin care au fost modificate legile justitiei. intr-un mesaj publicat in deschiderea site-ului institutiei se arata ca activitatea acesteia este in pericol.

Procurorii din Parchetul General se solidarizeaza cu protestele magistratilor

Adunarea Generala a procurorilor a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat solidarizarea de principiu cu actiunile magistratilor impotriva adoptarii OUG 7/2019.

VIDEO Cativa moldoveni si-au ars pasapoartele in semn de protest fata de rezultatul alegerilor de la Chisinau: Nu avem ce cauta in Moldova

Un grup de activisti ai Partidului Nostru, condus de Renato Usatii, au recurs la un gest incredibil pentru a protesta fata de rezultatul alegerilor parlamentare de la Chisinau. Acestia si-au dat foc la propriile pasapoarte moldovenesti. Actiunea s-a desfasurat in orasul Moscova.

Protest fata de Ordonanta Tudorel: ne vedem in Piata Unirii din Cluj. Ca sa-i OPRIM

Clujenii vor protesta duminica, de la 18. 00 la 21. 00, in Piata Unirii, fata de Ordonanta de Urgenta prin care ministrul de Justitie Tudorel Toader isi subordoneaza magistratii. Asta dupa ce, vineri, peste 200 de magistrati din Cluj-Napoca au iesit in strada din acelasi motiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )