Libnet.ro
UNICEF

07:00

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe fostul presedinte al Curtii de Apel Contanta

Antena3 Antena3,
Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe fostul presedinte al Curtii de Apel Contanta

Procurorii DNA l-au trimis in instanta pe judecatorul de la Curtea de Apel Constanta, Stanciu Nicolae. Acesta este acuzat de trafic de influenta, luare de mita si fals in declaratii, dupa ce ar fi. continuă pe Antena3

Vasile Costea, un apropiat al lui Radu Mazare, trimis in judecata de procurorii DNA. Este acuzat ca a dat spaga fostului presedinte al Curtii de Apel Constanta

Omul de afaceri Vasile Costea a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru ca ar fi dat mita fostului presedinte al Curtii de Apel Constanta pentru a fi favorizat in diferite cauze aflate pe rolul instantelor.

Fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, trimis in judecata pentru spaga

Judecatorul Nicolae Stanciu, fost presedinte al Curtii de Apel Constanta, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, sub acuzatiile de trafic de influenta, luare de mita si fals in declaratii.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, trimis in judecata de DNA

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a fost trimis in judecata de DNA. Fostul lider PSD este acuzat de trafic de influenta. Comunicatul DNA: in cauza mediatizata prin comunicate.

Fostul presedinte al CJ Timis Constantin Ostaficiuc, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul finantarii echipei de fotbal Poli Timisoara

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Timis Constantin Ostaficiuc a primit o condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, in dosarul privind finantarea echipei de fotbal Poli Timisoara, de catre CJ Timis, in perioada in care echipa era patronata de omul de afaceri Marian Iancu, informeaza News. ro. Decizia este definitiva si a fost pronuntata de Curtea de Apel Timisoara, dupa ce prima instanta il condamnase pe Ostaficiuc la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis Constantin Ostaficiuc, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Timis Constantin Ostaficiuc a primit o condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, in dosarul privind finantarea echipei de fotbal Poli Timisoara, de catre CJ Timis, in perioada in care echipa era patrunata de omul de afaceri Marian Iancu.

Valeriu Zgonea, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti l-au trimis in judecata, sub control judiciar, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, pentru infractiunea de trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )