Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, trimis in judecata de DNA

Antena3 Antena3,
Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, trimis in judecata de DNA

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a fost trimis in judecata de DNA. Fostul lider PSD este acuzat de trafic de influenta. Comunicatul DNA: in cauza mediatizata prin comunicate. continuă pe Antena3

Valeriu Zgonea, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca ar fi primit de la fostul consilier judetean din Buzau Dumitru Dobrica peste 62. 000 de lei, dupa ce i-a promis angajarea unei rude intr-o functie importanta, prin exercitarea influentei asupra unor functionari publici, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

DNA incepe anul in forta: Valeriu Zgonea, trimis in judecata

DNA incepe anul in forta. Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, intr-un dosar de trafic de influenta. in.

Valeriu Zgonea, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti l-au trimis in judecata, sub control judiciar, fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, pentru infractiunea de trafic de influenta.

Valeriu Zgonea, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Valeriu Zgonea, PSD, fost presedinte al Camerei Deputatilor intre 2012 si 2016, a fost trimis de DNA in judecata sub control judiciar, pentru trafic de influenta. Procurorii il acuza pe acesta ca ar fi primit servicii turistice de peste 62. 000 de lei.

UPDATE Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, trimis in judecata pentru trafic de influenta / Consilierul judetean care mai este implicat in dosar si-a recunoscut vinovatia

Valeriu Zgonea, fost presedinte al Camerei Deputatilor, a fost trimis de DNA in judecata, sub control judiciar, pentru trafic de influenta. Procurorii il acuza ca a primit servicii turistice de peste 62. 000 de lei de la un consilier judetean caruia i-a promis ca ii va numi o ruda intr-o functie publica.

DNA loveste la Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul. Mai multi functionari TRIMISI iN JUDECATA

Activitate intensa, miercuri, la DNA! Se reiau audierile in dosarul Tel Drum Detalii AICI), fostul sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost trimis in judecata Detalii AICI), iar mai multi.

Fostul presedinte al CJ Timis Constantin Ostaficiuc, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul finantarii echipei de fotbal Poli Timisoara

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Timis Constantin Ostaficiuc a primit o condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, in dosarul privind finantarea echipei de fotbal Poli Timisoara, de catre CJ Timis, in perioada in care echipa era patronata de omul de afaceri Marian Iancu, informeaza News. ro. Decizia este definitiva si a fost pronuntata de Curtea de Apel Timisoara, dupa ce prima instanta il condamnase pe Ostaficiuc la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis Constantin Ostaficiuc, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Timis Constantin Ostaficiuc a primit o condamnare de trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, in dosarul privind finantarea echipei de fotbal Poli Timisoara, de catre CJ Timis, in perioada in care echipa era patrunata de omul de afaceri Marian Iancu.

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe fostul presedinte al Curtii de Apel Contanta

Procurorii DNA l-au trimis in instanta pe judecatorul de la Curtea de Apel Constanta, Stanciu Nicolae. Acesta este acuzat de trafic de influenta, luare de mita si fals in declaratii, dupa ce ar fi.

Fostul presedinte al Curtii de Apel Constanta, trimis in judecata pentru spaga

Judecatorul Nicolae Stanciu, fost presedinte al Curtii de Apel Constanta, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, sub acuzatiile de trafic de influenta, luare de mita si fals in declaratii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )