Libnet.ro
UNICEF

22:00

Procurorii DNA ar putea cere aviz pentru extinderea urmaririi penale in cazul lui Blaga

B1 B1,
Procurorii DNA ar putea cere aviz pentru extinderea urmaririi penale in cazul lui Blaga

Jurnalistii de la EVZ sustin ca procurorii DNA ar putea cere Senatului aviz pentru extinderea urmaririi penale pe numele lui Vasile Blaga, dat fiind ca urmarirea penala a inceput pentru o fapta din. continuă pe B1

Deputatul Adrian Gurzau, acuzat in dosarul privind favorizarea Carpatica Asig. DNA cere aviz pentru retinere si arestare

Deputatul Adrian Gurzau este acuzat de trafic de influenta in dosarul privind favorizarea societatii Carpatica Asig, in care au fost retinuti Angela Toncescu si Dan Hosu, procurorii DNA cerand aviz de la Camera Deputatilor pentru retinerea si arestarea.

Procurorii anticoruptie cer aviz pentru retinerea si arestarea deputatului PMP Adrian Gurzau, in dosarul Carpatica Asig

Procurorii DNA cer, marti, aviz pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului PMP Adrian Gurzau, in dosarul Carpatica Asig, pentru trafic de influenta.

Surse: Procurorii DNA cerceteaza daca banii obtinuti ilegal de Vasile Blaga au fost folositi pentru constructia proprietatii pe care o detine fiica sa in Buftea (FOTO)

Vasile Blaga a fost pus miercuri sub control judiciar intr-un dosar in care procurorii DNA il urmaresc penal pentru comiterea infractiunii de trafic de influenta. Concrent, Blaga este acuzat ca pe.

Primarul Campinei a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA. Tiseanu ar fi folosit o masina de 30.000 de euro, pe care o cumparase pentru Politia Locala

Primarul orasului Campina, Horia Tiseanu, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie, pentru 60 de zile, intr-un dosar care vizeaza fapte de abuz in serviciu si trafic de influenta.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )