Libnet.ro
UNICEF

14:30

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au decis suspendarea activitatii pana pe 27 februarie

Adevărul Adevărul,
Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au decis suspendarea activitatii pana pe 27 februarie

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au decis sa suspende activitatea cu publicul pana pe 27 februarie, cand se vor intruni toate adunarile generale ale parchetelor din cadrul Ministerului Public. continuă pe Adevărul

Protest al procurorilor din Iasi acasa la Tudorel Toader: Aproape toti am fost studentii domniei sale

Procurorii Parchetele de pe langa Tribunalul si de pe langa Judecatoria Iasi au decis, vineri dupa-amiaza, organizarea unor forme de protest fata de OUG 7/2019, care modifica legile justitiei. Protestele vor incepe luni, 25 februarie.

Presedintele Curtii de Apel Cluj, reprosuri pentru magistratii care au protestat: Suspendarea activitatii unei instante nu este o solutie constructiva

Presedintele Curtii de Apel Cluj, Denisa Baldean, sustine ca suspendarea activitatii unei instante nu este o solutie constructiva si le reproseaza magistratilor Tribunalului Cluj ca nu au consultat-o atunci cand au luat o astfel de decizie.

n timp ce parchetele anunta suspendarea activitatii n semn de protest, DNA prezinta primul bilant fara Kovesi: 89 de persoane cu functii au fost condamnate n 2018

Procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor, a prezentat vineri bilantul activitatii institutiei pe 2018, in prezenta ministrului Justitiei Tudorel Toader, in timp ce parchete din tara anunta suspendarea activitatii in semn de protest fata de modificarea legilor justitiei, iar magistratii ies in strada. Nistor a precizat ca anul trecut a fost unul total atipic, marcat de plecarea fostei sefe, Laura Codruta Kovesi, si de schimbari legislative de mare impact pentru directie.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia resping noile modificari la Legile Justitiei

Prorucorii Parchetului d epe langa Judecatoria Alba Iulia, intruniti in Adunarea Generala, au decis joi sa sustina mesajele exprimate de Sectia de procurori a CSM si Procurorul General in legatura cu modificarile realizate la Legile Justitiei prin ordonanta de urgenta.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba sustin protestele fata de noile modificari la Legile Justitiei

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba se alatura colegilor din tara care protesteaza fata de noile modificari la Legile Justitiei operate de ministrul Tudorel Toader prin ordonanta de urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )