Libnet.ro
UNICEF

20:15

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba sustin protestele fata de noile modificari la Legile Justitiei

Adevărul Adevărul,
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba sustin protestele fata de noile modificari la Legile Justitiei

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba se alatura colegilor din tara care protesteaza fata de noile modificari la Legile Justitiei operate de ministrul Tudorel Toader prin ordonanta de urgenta. continuă pe Adevărul

CU PRIVIRE LA MODIFICARILE LEGILOR JUSTITIEI: Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava protesteaza

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava protesteaza fata de modificarile la legile justitiei.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta isi suspenda activitatea. Actiunea este fara precedent

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta au anuntat ca-si vor suspenda activitatea timp de trei zile in cursul saptamanii viitoare, in semn de protest fata de modificarile legislative recente care pun in pericol independenta Justitiei.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava se alatura protestului fara precedent fata de modificarile aduse legilor Justitiei

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Suceava sustin ca modificarile legislative genereaza o situatie de imprevizibilitate si inechitate prin raportare la stabilirea unor conditii subiective de accedere in functiile de conducere din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, Directie Nationala Anticoruptie D. ) si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia resping noile modificari la Legile Justitiei

Prorucorii Parchetului d epe langa Judecatoria Alba Iulia, intruniti in Adunarea Generala, au decis joi sa sustina mesajele exprimate de Sectia de procurori a CSM si Procurorul General in legatura cu modificarile realizate la Legile Justitiei prin ordonanta de urgenta.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au decis suspendarea activitatii pana pe 27 februarie

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au decis sa suspende activitatea cu publicul pana pe 27 februarie, cand se vor intruni toate adunarile generale ale parchetelor din cadrul Ministerului Public.

Un condamnat pentru talharie a recuzat toti judecatorii femei de la Tribunalul Alba. Detinutul vrea doar magistrati si avocati barbati

Un condamnat pentru furt si talharie, care isi ispaseste pedeapsa in Penitenciarul Aiud, a recuzat toti judecatorii femei din cadrul Tribunalului Alba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )