Libnet.ro
UNICEF

13:45

Procurorul care l-a trimis n judecata pe Victor Ponta n dosarul Turceni - Rovinari pleaca din DNA. Fostul premier vrea sa-l dea n judecata

Hotnews Hotnews,
 Procurorul care l-a trimis n judecata pe Victor Ponta n dosarul Turceni - Rovinari pleaca din DNA. Fostul premier vrea sa-l dea n judecata

Procurorul care l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul Turceni - Rovinari, Jean Uncheselu, pleaca din DNA, transferul sau la parchetul de pe langa tribunalul Dolj aflandu-se pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru procurori a CSM din data de 12 iunie, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Procurorul care l-a trimis in judecata pe Ponta in dosarul Turceni-Rovinari pleaca din DNA

Procurorul care l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul Turceni - Rovinari, Jean Uncheselu, pleaca din DNA, transferul sau aflandu-se pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru procurori a CSM din.

Procurorul Jean Uncheselu pleaca din DNA

Jean Uncheselu, procurorul care l-a trimis in judecata pe Victor Ponta in dosarul Turceni - Rovinari, pleaca din DNA, transferul sau aflandu-se pe ordinea de zi a sedintei Sectiei pentru procurori a CSM din data de 12 iunie.

Victor Ponta, oferta publica pentru PSD-istii care au curaj sa lupte contra baronilor si analfabetelor lui Dragnea!

Victor Ponta il lauda pe primarul din localitatea Cavnic, Maramures, care a spus ca PSD-istii care nu vor sa participe la mitingul organizat de Liviu Dragnea sunt amenintati cu pierderea functiei. Ponta le.

Victor Ponta: PSD pregateste cel mai mare furt din istoria Romaniei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un avertisment extrem de dur. Ponta sustine ca PSD pregateste cel mai mare furt din istoria Romaniei prin infiintarea Fondului Suveran de Investitii si.

Victor Ponta, despre un posibil scenariu Dragnea-Iohannis in turul doi al prezidentialelor: Voi vota ca in 2000

Victor Ponta a vorbit despre un posibil scenariu Dragnea-Ioahnnis in turul doi al prezidentialelor. intrebat cu cine ar vota, fostul premier sustine ca se va intampla ca la votul din 2000. Daca domnul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )