Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, oferta publica pentru PSD-istii care au curaj sa lupte contra baronilor si analfabetelor lui Dragnea!

B1 B1,
Victor Ponta, oferta publica pentru PSD-istii care au curaj sa lupte contra baronilor si analfabetelor lui Dragnea!

Victor Ponta il lauda pe primarul din localitatea Cavnic, Maramures, care a spus ca PSD-istii care nu vor sa participe la mitingul organizat de Liviu Dragnea sunt amenintati cu pierderea functiei. Ponta le. continuă pe B1

Victor Ponta, despre mitingul PSD: Nu vor veni cetateni nemultumiti ci bieti bugetari luati cu forta de baronii locali sub amenintarea ca isi vor pierde locurile de munca

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni duri decizia PSD de a organiza un miting in Bucuresti in care sa se protesteaza imporiva abuzurilor care au avut loc in justitie. Acesta arata ca.

Victor Ponta: PSD pregateste cel mai mare furt din istoria Romaniei

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, lanseaza un avertisment extrem de dur. Ponta sustine ca PSD pregateste cel mai mare furt din istoria Romaniei prin infiintarea Fondului Suveran de Investitii si.

Victor Ponta, despre un posibil scenariu Dragnea-Iohannis in turul doi al prezidentialelor: Voi vota ca in 2000

Victor Ponta a vorbit despre un posibil scenariu Dragnea-Ioahnnis in turul doi al prezidentialelor. intrebat cu cine ar vota, fostul premier sustine ca se va intampla ca la votul din 2000. Daca domnul.

Noi reguli pentru romanii care vor sa calatoreasca in Canada

Canada impune noi reguli pentru romanii care vor sa calatoreasca fara viza in aceasta tara. Noile masuri arata ca doar romanii care au pasapoarte electronice vor mai putea solicita obtinerea.

Conducerea Spitalului Judetean Cluj a decis majorarea salariilor pentru angajatii care protesteaza de cteva zile

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca a decis aprobarea majorarii salariilor la nivelul prevazut pentru anul 2022, conform legii, pentru personalul care ocupa functiile de tehnician, moasa si sora medicala. Tehnicienii radiologi si moasele de la Spitalul Judetean din Cluj au protestat luni, dar si saptamana trecuta, in fata unitatii medicale si au amenintat cu demisia in bloc, nemultumiti de faptul ca nu au fost incadrati pe posturi ca asistenti medicali.

LOVITURA teribila pentru CRIMINALII care au socat Romania! Au fost condamnati pe viata pentru ASASINAREA unui politist

Cei doi frati acuzati ca l-au omorat pe seful postului de Politie din Viseu de Jos, judetul Maramures, au fost condamnati astazi la inchisoare pe viata pentru crima cu premeditare, scrie.

VIDEO Franta construieste un sat pentru persoanele care sufera de Alzheimer

In prezent nu exista tratamente care sa previna, sa incetineasca sau sa inverseze declinul progresiv neurologic cauzat de boala Alzheimer, scrieiflscience. com. Unul dintre putinele lucruri cunoscute despre aceasta conditie este faptul ca socializarea este asociata cu rezultate psihologice si cognitive mai bune.

Cursuri gratuite de la Google pentru cei care si cauta job

Udacity, platforma globala de instruire online, a anuntat un nou parteneriat cu Google, prin care vor lansa o serie de cursuri gratuite menite sa sporeasca sansele celor aflati in cautarea unui loc de munca. Utilizatorii vor putea invata cum sa realizeze un CV si cum sa treaca de un interviu de angajare.

Premiu de 25.000 de euro pentru afacerile care recicleaza resurse

Startup-urile si antreprenorii care au dezvoltat un model de business in domeniul economiei circulare, bazate pe reciclare si reducerea deseurilor, pot castiga Green Alley Award si 25. 000 de euro daca se inscriu in competitiepana la data de 1 iulie 2018.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )