Libnet.ro
UNICEF

17:45

Procurorul care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca, la sediul iCCJ . Cristian Ovidiu Popescu contesta suspendarea din magistratura

Antena3 Antena3,
Procurorul care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca, la sediul iCCJ . Cristian Ovidiu Popescu contesta suspendarea din magistratura

Procurorul de la Caracal, care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata, contesta suspendarea din magistratura. Ovidiu Popescu considera ca decizia Inspectiei Judiciare este nedreapta. continuă pe Antena3

Explicatii halucinante din partea procurorului care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata

Explicatii halucinante din partea procurorului care a stat la poarta lui Gheorghe Dinca pana la sase dimineata. Ovidiu Popescu a sustinut, in fata judecatorilor, ca nu a intrat in curtea principalului.

Tragedia Caracal. Ce a povestit Gheorghe Dinca in celula: Ba, baieti...!

Gheorghe Dinca, inculpatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-a confensat in arest colegilor de celula. Jurnalistul de investigatie Ovidiu Zara a prezentat in.

Expertul criminolog Dan Antonescu: Lui Gheorghe Dinca ii este teama ca anchetatorii ar putea sa gaseasca alte victime

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, invitatul jurnalistei Mihaela Birzila la News Magazines, a vorbit despre reconstituirea care a avut loc loc zilele trecute in cazul crimelor din Caracal, subliniind.

Cand a mintit Gheorghe Dinca? Ce nu se potriveste in ancheta de la Caracal

Tonel Pop, avocatul Luizei Melencu, fata disparuta in luna aprilie in Caracal, sustine ca reconstituirea in acest caz a fost facuta ca o parodie. Fiind o speta foarte complexa care a starnit revolta.

Bunicul Luizei, ipoteza-bomba: Fata a fost luata de fiul lui Gheorghe Dinca

Bunicul Luizei Melencu vine cu o ipoteza incredibila. Acesta sustine ca nepoata sa ar fi fost luata de baiatul lui Dinca si dusa la Arad. Avocatul Tonel Pop a declarat ca impreuna cu familia fetei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )