Libnet.ro
UNICEF

00:07

Procurorul general, Augustin Lazar, ataca modificarile legilor Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
Procurorul general, Augustin Lazar, ataca modificarile legilor Justitiei propuse de ministrul Tudorel Toader

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ataca dur propunerile de modificare ale legilor Justitiei, prezentate de ministrul Tudorel Toader. Lazar acuza ca procurorii nu au fost consultati, critica cr. continuă pe Antena3

CSM nu reactioneaza, deocamdata, la modificarile legilor Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat miercuri ca, pana in prezent, nu a primit propunerile privind modificarea legilor Justitiei formulate de Ministerul Justitiei, urmand sa isi pr.

Inspectia Judiciara, reactie la modificarile legilor Justitiei

Inspectia Judiciara IJ) considera ca, in contextul actual, autonomia institutionala este singura solutie pentru realizarea efectiva a misiunii sale, arata IJ, miercuri seara, intr-o postare pe.

VIDEO Principalele propuneri de modificare a legilor justitiei anuntate de Tudorel Toader: Presedintele Romaniei, exclus din procedura de numire a sefilor DNA, DIICOT si Procurorului General / Procurorii si judecatorii vor raspunde material pentru eroril

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat, miercuri, principalele propuneri de modificare a legilor justitiei. Propunerile de modificare prezentate de Tudorel Toader vizeaza legile 303/2004 statutul judecatorilor si procurorilor), 304/2004 privind organizarea judiciara) si 317/2004 privind CSM), nu si Codul penal - amnistia, gratierea si abuzul in serviciu. Una dintre cele mai importante schimbari anuntate de Tudorel Toader este excluderea presedintelui Romaniei din procedura de numire a sefului DNA, DIICOT si Procurorului General. Tudorel Toader a anuntat modificari si in ceea ce priveste raspunderea magistratilor: procurorii si judecatorii vor raspunde material pentru erorile judiciare. De asemenea, magistratii reclamati pentru posibile fapte penale vor fi urmariti penal de o directie noua din Parchetul General, separata de DNA si DIICOT scapa de DNA).

Presedintele Romaniei, exclus din procedura de numire a procurorilor-sefi

ACTUALIZARE 16:12 Presedintele Iohannis critica propunerile lui Toader: Modificarile legilor Justitiei reprezinta un atac asupra statului de drept si a luptei anticoruptie Presedintele Klaus Iohannis a criticat propunerile de modificare a legilor 303/2004, 304/2004 si 317/2004 precizand ca acestea constituie un atac asupra statului de drept, potrivit unui comunicat de presa. *ACTUALIZARE 15:56 Platforma Romania 100: Independenta justitiei e pusa in grav pericol de coalitia PSD-ALDE prin pachetul de modificare a legilor justitiei *ACTUALIZARE 15:50 PICCJ face precizari privind modificarile ce urmeaza a fi aduse legilor Justitiei *ACTUALIZARE 15:15 Ludovic Orban: Am discutat cu USR despre depunerea unei motiuni simple impotriva ministrului Justitiei *ACTUALIZARE 14:50 Inspectia Judiciara saluta intentia ministrului Justitiei de a consolida independenta acestei institutii fata de CSM *ACTUALIZARE 14:11 Ghinea: Daca Romania avea legile propuse de Tudorel Toader, nu ar mai fi intrat in UE *ACTUALIZARE 14:03 Orban, despre modificarea legilor justitiei: PNL se va lupta cu toate armele ca aceste enormitati sa nu fie adoptate *ACTUALIZARE 11:20 Toader doreste majorarea vechimii necesare pentru promovarea magistratilor * ACTUALIZARE 11:10 Toader: Vorbim despre legile justitiei - legea 303, 304 si 317.

LIVE VIDEO TEXT Tudorel Toader anunta propunerile de modificare a legilor justitiei: Vorbim despre legile justitiei - legea 303, 304 si 317. Nu vorbim astazi nici despre gratiere, nici despre amnistie, nici despre abuzul in serviciu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta, miercuri, intr-o conferinta de presa la sediul ministerului, proiectul de lege privind modificarea legilor justitiei. Vorbim despre legile justitiei - legea 303, 304, 317, toate din 2004. Nu vorbim astazi nici despre gratiere, nici despre amnistie, nici despre abuzul in serviciu si neglijenta in serviciu, a precizat Tudorel Toader, in debutul conferintei de presa.

Ministrul Justitiei, proiect de modificare a Legilor justitiei. Presedintele Romaniei, scos din procedura de numire a sefilor DNA, DIICOT si Procurorului General

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta schimbari majore in proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei: presedintele Romaniei ar putea fie exclus din procedura de numire a procurorilor-sefi din DNA si DIICOT si a procurorului general, Inspectia Judiciara ar putea trece din subordinea CSM in cea a ministrului Justitiei, iar o noua directie, separata de DNA si DIICOT, o sa-i ancheteze pe magistratii acuzati de coruptie.

Iohannis:Modificarile legilor Justitiei suntun atac asupra statului de drept si impotriva luptei anticoruptie. Eforturile Romaniei din ultimii 10 ani vor fi anulate

Presedintele Klaus Iohannis, a criticat dur propunerile pentru schimbarea legilor Justitiei prezentate miercuri de ministrul Tudorel Toader, seful statului subliniind ca acestea ar fi un atac asupra statului de drept, ar afecta Justitia si ar incetini lupta impotriva coruptiei.

Iohannis:Modificarile legilor Justitiei suntun atac asupra statului de drept. Eforturile din ultimii 10 ani vor fi anulate

Presedintele Klaus Iohannis a criticat dur propunerile pentru schimbarea legilor Justitiei prezentate miercuri de ministrul Tudorel Toader, seful statului subliniind ca acestea ar fi un atac asupra statului de drept, ar afecta Justitia si ar incetini lupta impotriva coruptiei.

Ministrul Justitiei prezinta astazi proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta, miercuri, proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei. El spunea ca au fost propuse modificari de fond, si nu de forma si ca intentioneaza sa faca posibile si modificari la proiectul de lege privind gratierea unor pedepse.

Ministrul Justitiei prezinta proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prezinta, miercuri, proiectul de lege privind modificarea Legilor justitiei. El spunea ca au fost propuse modificari de fond, si nu de forma si ca intentioneaza sa faca posibile si modificari la proiectul de lege privind gratierea unor pedepse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )