Libnet.ro
UNICEF

19:45

Procurorul general, Augustin Lazar, a FUGIT din tara, in plin scandal pe justitie dupa raportul MCV

B1 B1,
Procurorul general, Augustin Lazar, a FUGIT din tara, in plin scandal pe justitie dupa raportul MCV

Procurorul general Augustin Lazar participa, in Italia, la un workshop organizat de UNESCO. Tema evenimentului este combaterea traficuluiilicit de bunuri culturale, fiind efectuata si o vizita la Directia. continuă pe B1

Procurorul general, Augustin Lazar, prima reactie dupa prezentarea raportului MCV: Punctul de vedere al Comisiei Europene, similar cu pozitia Ministerului Public

Conducerea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a luat act de concluziile si recomandarile cuprinse in Raportul MCV, facut public marti. in acest sens, se constata ca.

Augustin Lazar, vizita la Directia Antimafia din Italia

O delegatie condusa de procurorul general Augustin Lazar a participat, in Italia, la un workshop organizat de UNESCO pe tema combaterii traficului ilicit de bunuri culturale, fiind efectuata si o vizita la.

Unde a plecat Augustin Lazar in plin scandal pe justitie dupa raportul MCV

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar a vizitat in data de 13 noiembrie Muzeul National Etrusc Vila Giulia din Roma, conform unei informatii exclusiveQ Magazine. Augustin Lazar, alaturi de.

Jurnalul unui medic rezident, publicat pe Facebook de senatorul Adrian Wiener: Rezidentiatul din tara asta e o bataie de joc! n goana dupa bani, reputatie, functii, rezidentiatul a devenit un talmes-balmes din care ies medici doar cei norocosi

Rezidentiatul din tara asta e o bataie de joc! Am trecut prin rezidentiat ca printr-o masina de spalat. multi ne intrebam daca nu stiam mai multe cand am inceput. si majoritatea suntem siguri ca daca ne-ar fi lasat acasa 2 ani sa ne citim ghidurile si tratatele am fi iesit medici mai buni. chiar si asa cu 0 experienta clinica. Pentru ca experienta clinica e o bataie de joc. o gluma. - este un fragment din jurnalul unui medic rezident, publicat pe Facebook de senatorul USR Adrian Wiener, medic si membru al Comisiei de Sanatate din Senat.

Premiera mondiala. Veterinarii din tara noastra au facut o descoperire uriasa pentru eradicarea pestei porcine

Boala care a luat carnea de pe mesele a sute de mii de romani ar putea avea leac! Veterinarii din tara noastra au facut o descoperire uriasa pentru eradicarea pestei porcine, in premiera.

Augustin Lazar, prima reactie dupa prezentarea raportului MCV: Punctul de vedere al CE este similar cu pozitia Ministerului Public

Conducerea Parchetului General anunta ca a luat act de recomandarile Comisiei Europene, din raportul MCV, mentionand ca punctul de vedere al comisiei este similar cu cel al institutiei condusa de Augustin.

Fostul premier din Macedonia a fugit de justitia din tara sa si cere azil politic in Ungaria

Fostul premier din Macedonia, Nikola Gruevski, a fugit in Ungaria pentru a evita executarea pedepsei cu inchisoarea la care a fost condamnat, scrie dw. com. El trebuie sa faca doi ani de detentie, fiindca s-a.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata densa in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in noua judete din Muntenia si Transilvania, in orele urmatoare. Conform Administratiei.

Subiectele zilei: Elevii de nota 10 la BAC au plecat din tara! La ceremonia organizata la Sectorul 1 au venit doar parintii sa ridice premiile; Legaturile bolnavicioase de la metrou. Metrorex plateste cu sute de mii de euro sindicatul care ameninta cu gr

Scandal international cu postliceale romanesti: Televiziunea publica din Suedia, ancheta despre asistente false din Romania. Sunt asistente false cu diplome si licente autentice. Asa incep jurnalistii de la televiziunea publica din Suedia. Confesiunea unui profesor: invatamantul nu e la pamant. Elevii mei imi dau motive in fiecare zi sa ma intorc cu nerabdare, cu pasiune la scoala. Sunt profesor, dar inainte de toate sunt.

Elevii de nota 10 la BAC au plecat din tara! La ceremonia organizata la Sectorul 1 parintii au primit distinctiile in locul copiilor

Primaria Sectorului 1 a premiat, miercuri, elevii care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala si la Bacalaureat, respectiv rezultate deosebite la olimpiadele internationale. Problema este ca edilul din.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )