Libnet.ro
UNICEF

22:00

Procurorul general Bogdan Licu, despre Mario Iorgulescu: Mutarea lui din tara nu putea fi impiedicata. Nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala in zilele noastre (VIDEO)

B1 B1,
Procurorul general Bogdan Licu, despre Mario Iorgulescu: Mutarea lui din tara nu putea fi impiedicata. Nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala in zilele noastre (VIDEO)

Bogdan Licu, procurorul general al Romaniei, a explicat ca procurorii nu putea impiedica, prin niciun mijloc, plecarea lui Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, care a provocat un accident rutier soldat cu. continuă pe B1

Licu, despre Mario Iorgulescu: Procurorii nu puteau impiedica transferul la o clinica din strainatate Viata ne-a demonstrat ca nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala

Anchetatorii nu aveau la dispozitie nicio parghie legala pentru a impiedica transferul lui Mario Iorgulescu la o clinica din strainatate, a declarat, marti, procurorul general interimar Bogdan Licu, sustinand ca nu pot fi dispuse masuri preventive fata de o persoana aflata intr-o asemenea stare de sanatate. intrebat daca prin transferul in alta tara fiul presedintelui LPF ar putea sa fuga de raspunderea penala, Licu a raspuns: Viata ne-a demonstrat ca in societatea de azi nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala.

Procurorul general, Bogdan Licu, noi precizari in cazul Dambovita: Politia din Olanda ne ajuta la ancheta

Bogdan Licu, procurorul general al Romaniei, a facut noi precizari cu privire la ancheta din cazul Dambovita. Din pacate, s-au intamplat si asemenea lucruri. Nu mai reiau derularea evenimentelor, a.

Procurorul general Bogdan Licu: Exista suspiciunea ca cetateanul olandez ar fi facut infractiuni in mai multe judete. Nu avem dovada oficiala din Olanda ca Johannes Visscher s-a sinucis (VIDEO)

Bogdan Licu, procurorul general al Romaniei, a afirmat, marti dimineata, ca exista suspinciuni ca activitatea infractionala a lui Johannes Visscher, cetateanul olandez care a rapit-o, violat-o si ucis-o pe.

Licu, despre scoaterea din tara a lui Mario Iorgulescu: Starea sa este foarte precara

Procurorul general Bogdan Licu a afirmat marti, referindu-se la scoaterea din tara a lui Mario Iorgu.

Licu: Nu avem dovada oficiala ca cetateanul olandez s-a sinucis

Procurorul general Bogdan Licu a declarat marti dimineata, referindu-se la cazul fetitei de 11 ani u.

Discutii contradictorii intre seful Politiei si procurorul general al Romaniei in cazul crimei din Gura Sutii

Seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, sustine ca la toate activitatilederulate de politisti in dosarul uciderii fetitei de 11 ani din Gura Sutii a fost prezent un procuror. Acesta il contrazice astfel pe procurorul general Bogdan Licu, care sustine ca procurorul de caz nu a fost anuntat despre conversatia telefonica pe care politistii au avut-o sambata noaptea cu olandezul suspectat de uciderea fetitei din Gura Sutii, ajuns deja in Amsterdam.

Controverse intre seful Politiei Romane si procurorul general in dosarul uciderii fetitei din Dambovita

La toate activitatile derulate de politisti in dosarul uciderii fetitei de 11 ani din Gura Sutii Dambovita) a fost prezent un procuror, sustine seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu. El il contrazice astfel pe procurorul general Bogdan Licu, care sustine ca procurorul de caz nu a stiut despre conversatia telefonica pe care politistii au avut-o sambata noapte cu olandezul, care ajunsese deja la Amsterdam.

Noi date despre Mario Iorgulescu: Familia a incercat sa il transfere in Italia, dar medicii nu au putut sa il conecteze la aparatele din avion (VIDEO)

La doua saptamani de la cumplitul accident cand un tanar si-a pierdut viata, familia lui Mario Iorgulescu a incercat vineri seara sa il transfere pe acesta de la Spitalul Elias in Italia. Doar ca.

Procurorul general: Olandezul suspect in cazul uciderii fetitei din Gura Sutii a fost de cel putin 4 ori in Romania.Sunt suspiciuni ca activitatea infractionala s-a desfasurat pe mai multe judete - UPDATE

Cetateanul olandez suspect in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Gura Sutii Dambovita) mai fusese in Romania de cel putin patru ori, a declarat, marti dimineata, procurorul general interimar Bogdan Licu. El a spus ca exista suspiciuni ca activitatea infractionala a individului s-a derulat pe mai multe judete, iar anchetatorii incearca acum sa identifice locurile in care a mai fost barbatul si sa stabileasca daca a mai avut complici. Procurorul general a mai spus ca atunci cand va fi primita dovada oficiala ca olandezul s-a sinucis, dosarul va fi clasat, avand in vedere decesul faptuitorului, dar aceasta nu inseamna ca ancheta se va inchide. Fosta logodnica a olandezului a povestit ca acesta a fost inchis mai multi ani pentru infractiuni de natura sexuala si ca nu a fost deloc surprinsa cand a aflat de crima din Romania.

Procurorul general al Romaniei, dupa transferul lui Mario Iorgulescu in strainatate: Nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala

Transferul lui Mario Iorgulescu in strainatate nu putea fi impiedicat de anchetatori, a declarat procurorul general al Romaniei. Bogdan Licu spune ca nu se puteau pune masuri preventive in acest caz, insa a .

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )