Libnet.ro
UNICEF

08:30

Licu, despre scoaterea din tara a lui Mario Iorgulescu: Starea sa este foarte precara

România Liberă România Liberă,
Licu, despre scoaterea din tara a lui Mario Iorgulescu: Starea sa este foarte precara

Procurorul general Bogdan Licu a afirmat marti, referindu-se la scoaterea din tara a lui Mario Iorgu. continuă pe România Liberă

Licu, despre Mario Iorgulescu: Procurorii nu puteau impiedica transferul la o clinica din strainatate Viata ne-a demonstrat ca nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala

Anchetatorii nu aveau la dispozitie nicio parghie legala pentru a impiedica transferul lui Mario Iorgulescu la o clinica din strainatate, a declarat, marti, procurorul general interimar Bogdan Licu, sustinand ca nu pot fi dispuse masuri preventive fata de o persoana aflata intr-o asemenea stare de sanatate. intrebat daca prin transferul in alta tara fiul presedintelui LPF ar putea sa fuga de raspunderea penala, Licu a raspuns: Viata ne-a demonstrat ca in societatea de azi nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala.

Procurorul general Bogdan Licu, despre Mario Iorgulescu: Mutarea lui din tara nu putea fi impiedicata. Nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala in zilele noastre (VIDEO)

Bogdan Licu, procurorul general al Romaniei, a explicat ca procurorii nu putea impiedica, prin niciun mijloc, plecarea lui Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, care a provocat un accident rutier soldat cu.

Procurorul general al Romaniei, dupa transferul lui Mario Iorgulescu in strainatate: Nimeni nu poate sa fuga de raspunderea penala

Transferul lui Mario Iorgulescu in strainatate nu putea fi impiedicat de anchetatori, a declarat procurorul general al Romaniei. Bogdan Licu spune ca nu se puteau pune masuri preventive in acest caz, insa a .

Spitalul Elias: Mario Iorgulescu a parasit unitatea medicala; continua tratamentul intr-o tara UE

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a parasit lu.

Mario Iorgulescu a parasit Spitalul Elias. Va continua tratamentul medical intr-o tara din UE

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost scos din Spitalul Elias din Capitala si urmeaza sa-si continue tratamentul intr-o tara din UE. Decizia a fost luata de.

UPDATE Procurorii au incercat sa-l audieze pe Mario Iorgulescu fara succes: Cum au aflat ca a fost scos din tara

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au incercat saptamana trecuta sa-l audieze pe Mario Iorgulescu, insa medicii nu le-au permis acest lucru, scrie ziare. com .

Mario Iorgulescu trebuia sa fie transferat la o clinica din strainatate vineri noapte. Ce a impiedicat mutarea lui

Medicii si familia lui Mario Iorgulescu au incercat, in noaptea de vineri spre sambata, sa-l transfere pe Mario la o clinica din Italia, cu un avion. Din cauza unei defectiuni tehnice a aeronavei, insa, transferul nu a fost posibil si tanarul se afla inca in tara.

Noi detalii despre plecrea lui Mario Iorgulescu. Cat a costat avionul cu care a fost transportat fiul presedintelui LPF la clinica din Milano

Apar noi informtii despre trasferul in strainatate pe ascuns al lui Mario Iorgulescu. Potrivit unor surse, fiul sefului LPF a fost transportat cu un avion care apartine Ministerului Sanatatii din.

Noi detalii despre plecarea lui Mario Iorgulescu. Cat a costat avionul cu care a fost transportat fiul presedintelui LPF la clinica din Milano

Apar noi informtii despre trasferul in strainatate pe ascuns al lui Mario Iorgulescu. Potrivit unor surse, fiul sefului LPF a fost transportat cu un avion care apartine Ministerului Sanatatii din.

Mario Iorgulescu, urmarit penal pentru ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului

Este scandal dupa plecarea din tara a lui Mario Iorgulescu, transferat la un spital din strainatate. Spitalul Elias sustine ca mutarea a fost facuta dupa ce anchetatorii au fost anuntati, informatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )