Libnet.ro
UNICEF

17:00

Procurorul general, Bogdan Licu: Sunt verificate dosarele de lipsire de libertate la toate parchetele din tara, inregistrate in ultimii 10 ani (VIDEO)

B1 B1,
Procurorul general, Bogdan Licu: Sunt verificate dosarele de lipsire de libertate la toate parchetele din tara, inregistrate in ultimii 10 ani (VIDEO)

Procurorul general, Bogdan Licu, a anuntat, marti, ca Parchetul General face verificari la toate parchetele din tara privind dosarele care vizeaza disparitia unor persoane si infractiunea de lipsire de. continuă pe B1

Procurorul general, Bogdan Licu, luat la intrebari de controversatul protestatar Ceausescu. Ce facem cu dosarul 10 august?!

Bogdan Licu, procurorul general al Romaniei, a avut o confruntare neasteptata cu cotroversatul protestatarMarian Morosanu, poreclit Ceausescu, implicat in numeroase scandaluri. Protestatarul.

Sunt verificate dosarele de lipsire de libertate la toate parchetele din tara. Procurorul general: Este cel mai amplu control din istoria Parchetului General

Parchetul General face verificari la toate parchetele din tara privind dosarele care vizeaza disparitia unor persoane si infractiunea de lipsire de libertate inregistrate in ultimii 10 ani, fiind cel mai amplu control din istoria Ministerului Public, a declarat marti procurorul general interimar Bogdan Licu.

Procurorul general, despre CAZUL CARACAL: Se incep cercetarile in rem. Nu am fost pregatiti sa gestionam mediatic un asemenea caz (VIDEO)

Procurorul general, Bogdan Licu, a confirmat deschidereaunui dosar penal in rem privind modul in care specialistiiINMLau efectuat analiza ADN in cazul Alexandrei Macesanu. Am spus ca exista s.

Decizie-soc luata de procurorul general, dupa cazul Caracal: Se afla in desfasurare cel mai amplu control din istorie. Toate parchetele din tara sunt implicate

Procurorul General al Romaniei a facut noi declaratii la sediul CSM. Bogdan Licu a declarat, marti, ca in Ministerul Public se desfasoara cel mai amplu control din istoria institutiei. in cadrul.

VIDEO Procurorul general interimar cere ridicarea imunitatii deputatilor Marina Tauber si Reghina Apostolova: Eram pregatiti de acest scenariu

Deputatii Marina Tauber si Reghina Apostolova, ambii din fractiunea Partidului Sor, ar putea ramane fara imunitate parlamentara. Procurorul general interimar al Republicii Moldova, Dumitru Robu, a venit cu o solicitare luni, 16 septembrie, catre presedinte Parlamentului, Zinaida Greceanii, ca Legislatul sa supuna votului ridicarea imunitatii parlamentare pe numele celor doi deputati din fractiunea Partidului Sor.

Procurorul General, declaratie dupa ce s-a deschis dosar penal pentru cum s-a analizat ADN-ul Alexandrei Macesanu: Acel document a intemeiat toate conditiile

Decizie exploziva in dosarul crimelor. Procurorii Parchetului General au deschis un dosar penal in rem referitor la modul in care specialistii Institutului National de Medicina Legala INML) au efectuat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )