Libnet.ro
UNICEF

19:15

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, din nou in vizita in Serbia

România Liberă România Liberă,
Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, din nou in vizita in Serbia

Procurorul general Augustin Lazar a efectuat o vizita de lucru in Serbia, context in care a fost semnat un memorandum privind cooperarea intre parchetele din cele doua tari in domeniul combaterii infractionalitatii transnationale. continuă pe România Liberă

Procurorul general al Romaniei, despre propunerile de modificare a Legilor Justitiei: Este absolut regretabil, forteaza bunul simt juridic

Procurorul general Augustin Lazar a declarat ca ultimele propuneri de modificare a Legilor Justitiei facute in cadrul comisiei speciale parlamentare sunt regretabile si forteaza bunul simt juridic.

Zi cu emotii pentru procurorul general al Romaniei. CSM discuta raportul Inspectiei Judiciare

Sectia pentru procurori a CSM discuta raportul Inspectiei Judiciare privind controlul facut la Parchetul General. Controlul Inspectiei Judiciare a fost facut la solicitarea ministrului Justitiei, care a mai cerut.

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal, saptamana viitoare, prin Ordonanta de Urgenta, si sa nu astepte ca Parlamentul sa faca schimbarile prin care vor fi inlaturate efectele negative, a declarat, ieri, Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, dupa o sedinta in care au fost discutate amendamentele aduse OUG 79/2017 privind modificarea legislatiei fiscale.

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal saptamana viitoare

Guvernul ar trebui sa modifice din nou Codul fiscal saptamana viitoare, prin ordonanta de urgenta, si sa nu astepte ca Parlamentul sa faca schimbarile prin care vor fi inlaturate efectele negative, a declarat, astazi, Eugen Teodorovici, presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, dupa o sedinta in care s-au discutat amendamentele aduse OUG 79/2017 privind modificarea legislatiei fiscale, conform Agerpres.

Cehia: Politia cere din nou ridicarea imunitatii miliardarului Andrej Babis, care a castigat alegerile parlamentare din octombrie

Politia ceha a cerut marti din nou Parlamentului sa ridice imunitatea lui Andrej Babis, liderul miscarii populiste ANO si care a castigat alegerile parlamentare din octombrie, pus sub acuzare pentru fraude in accesarea de fonduri europene, scrie AFP.

Statele Unite pun din nou Coreea de Nord pe lista neagra a statelor care sustin terorismul

Statele Unite au decis sa inscrie din nou Coreea de Nord pe lista neagra a statelor care sustin terorismul, pentru a spori presiunea asupra programului nuclear nord-coreean, a anuntat luni presedintele american Donald Trump, potrivit AFP.

Tribunalul Bucuresti amana din nou dosarul Colectiv, din motive procedurale / 4 decembrie, noul termen

Tribunalul Bucuresti a amanat din nou, luni, judecarea dosarului Colectiv, in care sunt inculpati fostul primar Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului, relateaza Agerpres.

Diana Ross, din nou pe scena la 73 de ani. Iata cum s-a descurcat!

Diana Ross a urcat din nou pe scena dupa multi ani, oferind un recital in cadrul American Music Awards. Iata cum s-a descurcat! .

Politic show: Legea fara penali in fruntea statului, respinsa din nou de PSD; Orban: Avem semnale ca PSD si ALDE pun la cale suspendarea lui Iohannis; Tariceanu, primul lider care nu accepta nicio invitatie din partea lui Iohannis la parada de 1 Decembri

Legea privind Statutul Casei Regale va fi votata in procedura de urgenta. Seful Casei Regale ar avea rang echivalent celui de sef de stat. Aceasta initiativa legislativa ca un gest de respect fata de rolul pe care Casa Regala a Romaniei l-a avut in decursul istoriei. Nastase, despre mesajul anti-UE al unor lideri social-democrati: PSD e o apa in care nu te scalzi de doua ori, pentru ca se schimba. PSD in momentul de fata e blocat intre speranta pe care a generat-o la alegeri si tensiunile actuale, pe care nu stie sa le depaseaca.

Euro si-a depasit din nou recordul

Moneda europeana continua sa creasca accelerat, atingand, ieri, un nou record in raport cu leul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2352 seconds )